Explodează PSD? Dragnea l-a țepuit pe Stănescu că-i dă Justiția pentru Mariana Moț și i-a dat-o lui Iohannis! Amănunte INCENDIARE!

Explodează PSD? Dragnea l-a țepuit pe Stănescu că-i dă Justiția pentru Mariana Moț și i-a dat-o lui Iohannis! Apar primele amănunte despre fierberea amețitoare în care a intrat PSD după ce Dragnea le-a dat-o servită cu Mihai Tudose. Principalii lui locotenenți, fără ajutorul cărora nu l-ar fi dat în veci jos pe Grindeanu, îl acuză pe față de trădare. Mai mult, îl acuză că i-a trădat pe ei pentru a-și salva pielea!

Primele semne au apărut luni, în jurul prânzului, când a picat vestea șocantă că cei doi locotenenți de bază ai lui Dragnea, Paul Stănescu de la Olt și Niculae Bădălău de la Giurgiu, s-au abținut la votul pentru desemnarea lui Mihai Tudose drept propunere pentru funcția de premier. Fără ajutorul lor, Dragnea nu l-ar fi dat jos pe Grindeanu. Într-o primă fază s-a crezut că este vreo joacă de-a baronilor pentru proștii din partid și din țară, să dea mai democratică treaba. 

Nu, lucrurile sunt pe bune. Iar Stănescu și Bădălău sunt cătrăniți și spun tuturor că Dragnea i-a trădat mișelește. Ca și Marian Oprișan, dealtfel. Care, deși a votat, a simțit în aer, ca orice șobolan cu blana tăbăcită-n PSD de-o viață, damful trădării. 

La momentul la care au plecat pe drumul dărâmării lui Grindeanu, Dragnea le-a promis marea cu sarea celor trei locotenenți. Lui Stănescu i-a jurat că-i dă portofoliul de la Justiție. Pentru prietena Mariana Moț. Judecătoarea din Slatina care este acum secretar de stat tot la Justiție. Această afacere avea și girul lui Darius Vâlcov, prieten cu Paul Stănescu,cu interese de justițiabil pe la mai multe instanțe. 

Lui Niculae Bădălău Dragnea i-a promis Finanțele. Iar lui Marian Oprișan Armata. Le-a dat țeapă la amândoi! 

Într-un articol publicat pe HotNews.ro, Dan Tăpălagă dezvăluie faptul că pentru a-i înghiți broscoiul lui Dragnea, Klaus Iohannis i-a cerut ca garanție securizarea(a se citi drept de veto) numirilor de la Justiție, Apărare și Externe.

Însă nu numai cei enumerați mai sus se consideră trădați. Nici Trompeta nu este în apele ei. Dar încă nu se știu motivele.

La final, o informație de doi lei despre Tudose: nu bea, e consumator înrăit. Are mari probleme cu apa... Însă e băutor de drum lung, „duce” la cantități impresionante....


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Digi24 / Propunerile controversate de pe lista lui Orban. Cum arată ultima variantă a Guvernului

2 Bursa zvonurilor / Care sunt miniștrii care ar putea face parte din Guvernul Orban. Sighiartău, dat la o parte

3 Curvăsăria îngroapă România! Fosta „chinezului” din Guvernul PSD, dată afară din directoratul Transelectrica d…

4 Din sânge de hoț! / Compania germană Schweinemast Brader a cerut insolvența fermei Salcia după ce băiatul lui Dr…

5 BREAKING / Meleșcanu ar putea fi demis de la șefia Senatului prin decizie a CCR! Judecătorul raportor, Daniel Mo…

recomandări

Te ia DNA: Dinu Pescariu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume