Explodează PSD? Dragnea l-a țepuit pe Stănescu că-i dă Justiția pentru Mariana Moț și i-a dat-o lui Iohannis! Amănunte INCENDIARE!

Explodează PSD? Dragnea l-a țepuit pe Stănescu că-i dă Justiția pentru Mariana Moț și i-a dat-o lui Iohannis! Apar primele amănunte despre fierberea amețitoare în care a intrat PSD după ce Dragnea le-a dat-o servită cu Mihai Tudose. Principalii lui locotenenți, fără ajutorul cărora nu l-ar fi dat în veci jos pe Grindeanu, îl acuză pe față de trădare. Mai mult, îl acuză că i-a trădat pe ei pentru a-și salva pielea!

Primele semne au apărut luni, în jurul prânzului, când a picat vestea șocantă că cei doi locotenenți de bază ai lui Dragnea, Paul Stănescu de la Olt și Niculae Bădălău de la Giurgiu, s-au abținut la votul pentru desemnarea lui Mihai Tudose drept propunere pentru funcția de premier. Fără ajutorul lor, Dragnea nu l-ar fi dat jos pe Grindeanu. Într-o primă fază s-a crezut că este vreo joacă de-a baronilor pentru proștii din partid și din țară, să dea mai democratică treaba. 

Nu, lucrurile sunt pe bune. Iar Stănescu și Bădălău sunt cătrăniți și spun tuturor că Dragnea i-a trădat mișelește. Ca și Marian Oprișan, dealtfel. Care, deși a votat, a simțit în aer, ca orice șobolan cu blana tăbăcită-n PSD de-o viață, damful trădării. 

La momentul la care au plecat pe drumul dărâmării lui Grindeanu, Dragnea le-a promis marea cu sarea celor trei locotenenți. Lui Stănescu i-a jurat că-i dă portofoliul de la Justiție. Pentru prietena Mariana Moț. Judecătoarea din Slatina care este acum secretar de stat tot la Justiție. Această afacere avea și girul lui Darius Vâlcov, prieten cu Paul Stănescu,cu interese de justițiabil pe la mai multe instanțe. 

Lui Niculae Bădălău Dragnea i-a promis Finanțele. Iar lui Marian Oprișan Armata. Le-a dat țeapă la amândoi! 

Într-un articol publicat pe HotNews.ro, Dan Tăpălagă dezvăluie faptul că pentru a-i înghiți broscoiul lui Dragnea, Klaus Iohannis i-a cerut ca garanție securizarea(a se citi drept de veto) numirilor de la Justiție, Apărare și Externe.

Însă nu numai cei enumerați mai sus se consideră trădați. Nici Trompeta nu este în apele ei. Dar încă nu se știu motivele.

La final, o informație de doi lei despre Tudose: nu bea, e consumator înrăit. Are mari probleme cu apa... Însă e băutor de drum lung, „duce” la cantități impresionante....


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie. Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” / Cum i-au amenința…

2 Securist împuțit! În Grecia, Cataramă a purtat mască non-stop! În România a făcut miting contra purtării ei!

3 CCR, asasinii României / Bombe epidemiologice în toată țara: sute de bolnavi sau suspecți de infectare cu Covid-…

4 Hideg și Burci au fugit în Emirate cu un avion de marfă

5 VIDEO Ciolacu vrea „adevărul” despre incidentul cu deputații PSD!!! Uite, boule, adevărul!