Explodează PSD? Peste 20 de parlamentari își vor anunța trecerea în tabăra Ponta! Amănunte INCENDIARE!

Explodează PSD? Peste 20 de parlamentari își vor anunța trecerea în tabăra Ponta! Amănunte INCENDIARE!

Explodează PSD? Peste 20 de parlamentari își vor anunța trecerea în tabăra Ponta! Cel puțin alți 20 parlamentari din PSD ar urma în perioada imediat următoare să își anunțe plecarea spre PRO România - ar fi vorba de 8 senatori și 12 deputați.

Sunt semnale credibile că mișcări serioase sunt în aceste zile în filialele PSD din Mehedinți, Caraș-Severin, Timișoara, Constanța, Cluj, Brașov și București. Ar fi vorba de aleși locali care și-au dat deja acordul trecerii la PRO România, dar care nu vor face acest anunț alături de consilierii lor locali pentru a nu intra sub incidența legii și a da astfel PSD ocazia să ceară revocarea lor. Asta însă nu îi va împiedica să ”joace cu Victor și să îi intărească efectivele în teritoriu”, susține unul din liderii importanți ai PSD în teritoriu, dezvăluie un site aflat sub contract cu Ponta.

Liderii PSD din jurul lui Liviu Dragnea susțin că operațiunea lansată de Victor Ponta are complici în PSD. Ei îl indică pe fostul premier Mihai Tudose, dar și pe alți lideri apropiați de acesta. ”Doar nu crezi ca deputata aia din Brăila a plecat la Ponta fără acordul lui Tudose. Aia nu ieșea din cuvântul lui. Evident că sunt mai mulți băgați în treaba asta”, a declarat un apropiat al șefului PSD pentru site-ul respectiv.

Aceleași surse susțin că declarațiile lui Victor Ponta privind baronii din PSD nu sunt întâmplătoare. Ele ar reprezenta promisiunea piblică că prin venirea spre partidul său vor scapă de sub stăpânirea baronetului pe care nu și-l dorește în partid. Ponta ar fi enumerat explicit baroni ca Marian Oprișan, Olguța Vasilescu și Paul Stănescu...

"Având un aşa cârmaci, care va scufunda PSD-ul ca Titanicul, noi am făcut o barcă, ce se numeşte Pro România.(...) Ne permitem să fim selectivi. Nu vreau baroni, m-a durut destul de tare când a ieşit Iohannis cu lista în 2014 şi eu trebuia să îi apăr, deşi eram de acord cu Iohannis", a declarat, miercuri, Victor Ponta, într-o conferință de presă la Constanța.

E de așteptat ca situația să se complice odată cu apropierea deciziei CCR în Cazul revocării procurorului-șef al DNA, decizia ÎCCJ în cazul angajărilor fictive de la CJ Teleorman, a tensiunilor tot mai mari cu Palatul Cotroceni, evoluția imprevizibilă a plângerii lui Ludovic Orban cu privire la premier și șeful PSD și evident a scurgerilor spre PRO România.


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Așa o fi?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?