Explozia din faţa Ambasadei SUA la Beijing, provocată de un individ care a încercat să detoneze un dispozitiv exploziv (poliţie)

Explozia din faţa Ambasadei SUA la Beijing, provocată de un individ care a încercat să detoneze un dispozitiv exploziv (poliţie)

Explozia care a avut loc joi în faţa Ambasadei SUA de la Beijing a fost provocată de un individ care s-a rănit la mână încercând să detoneze un mic dispozitiv exploziv, a anunţat poliţia chineză, transmit Reuters şi AFP.

Bărbatul, care are 26 de ani şi este originar din regiunea autonomă Mongolia interioară, a fost internat la spital, menţionează poliţia într-un comunicat. Acesta mai precizează că viaţa tânărului nu este în pericol şi nicio altă persoană nu a fost rănită în explozie.

Puţin mai devreme, cotidianul Global Times a relatat că o femeie a încercat să-şi dea foc în faţa ambasadei şi a fost ridicată de poliţie , iar social media au transmis imagini cu fumul rezultat în urma unei aparente explozii.

Un angajat chinez al Ambasadei SUA a declarat pentru dpa că cineva a aruncat ce părea a fi un dispozitiv exploziv artizanal peste gardul ambasadei, iar cineva din interior l-a ridicat şi l-a aruncat înapoi.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...