Explozia din faţa Ambasadei SUA la Beijing, provocată de un individ care a încercat să detoneze un dispozitiv exploziv (poliţie)

Explozia din faţa Ambasadei SUA la Beijing, provocată de un individ care a încercat să detoneze un dispozitiv exploziv (poliţie)

Explozia care a avut loc joi în faţa Ambasadei SUA de la Beijing a fost provocată de un individ care s-a rănit la mână încercând să detoneze un mic dispozitiv exploziv, a anunţat poliţia chineză, transmit Reuters şi AFP.

Bărbatul, care are 26 de ani şi este originar din regiunea autonomă Mongolia interioară, a fost internat la spital, menţionează poliţia într-un comunicat. Acesta mai precizează că viaţa tânărului nu este în pericol şi nicio altă persoană nu a fost rănită în explozie.

Puţin mai devreme, cotidianul Global Times a relatat că o femeie a încercat să-şi dea foc în faţa ambasadei şi a fost ridicată de poliţie , iar social media au transmis imagini cu fumul rezultat în urma unei aparente explozii.

Un angajat chinez al Ambasadei SUA a declarat pentru dpa că cineva a aruncat ce părea a fi un dispozitiv exploziv artizanal peste gardul ambasadei, iar cineva din interior l-a ridicat şi l-a aruncat înapoi.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…