Explozie în Italia: Ancheta se orientează către pista anarhistă

Explozie în Italia: Ancheta se orientează către pista anarhistă

Poliția italiană a lansat vineri o anchetă după explozia unui dispozitiv artizanal într-o parcare din Roma, iar ancheta se orientează către pista extremistă, având în vedere caracterul rudimentar al bombei, transmite AFP.

Explozia , care nu s-a soldat cu răniți, s-a produs în jurul orei locale 10.00 între două mașini staționate într-o parcare rezervată Poștei, în cartierul Testaccio, a menționat poliția, care a instituit un perimetru de securitate și a trimis la fața locului o echipă de geniști.

Poșta a mai fost vizată de acte similare, la Roma. "Este un act demonstrativ care nu ar fi putut provoca pagube semnificative", a declarat pe canalul Sky TG24 un responsabil al poliției.

A fost vorba mai exact de două recipiente de plastic umplute cu un lichid inflamabil, care ar fi putut genera un incendiu, a menționat acesta.

Poliția examinează de asemenea imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă, în încercarea de a identifica persoane sau persoanele care au amplasat dispozitivul artizanal.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...