Explozie într-un bloc din Cluj-Napoca; trei persoane rănite și șapte apartamente avariate

Explozie într-un bloc din Cluj-Napoca; trei persoane rănite și șapte apartamente avariate

Trei persoane au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc duminică dimineață, la Cluj-Napoca, într-un apartament din cartierul Grigorescu. Potrivit primelor informații, explozia a avut loc din cauza unei acumulări de gaze.

În urma incidentului, șapte apartamente și un autoturism au fost avariate, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

''Trei persoane au fost rănite, dintre care o femeie foarte grav, în urma exploziei la un bloc din cartierul Grigorescu, care a avut loc la un apartament situat la parter. Șapte apartamente au fost afectate în total de deflagrație, au fost uși smulse și geamuri sparte, iar o mașină parcată în apropiere a avut parbrizul spart. Explozia a avut loc în urma acumulărilor de gaze, fie de la aragaz, fie de la boilerul de încălzire a apei'', a spus Biriș.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor care se ocupă de investigarea acestui caz, trei ochiuri ale aragazului din apartamentul în care a avut loc explozia erau deschise la momentul deflagrației.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”