Explozie la Petromidia/ Ministrul Sănătăţii: Două victime cu arsuri, transferate la Spitalul Floreasca

Explozie la Petromidia/ Ministrul Sănătăţii: Două victime cu arsuri, transferate la Spitalul Floreasca

Două victime cu arsuri în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia vor fi transferate de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca), transmite ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă.

"Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii m-a informat că două victime cu arsuri în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia vor fi transferate de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca). Conform primelor evaluări de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, este vorba despre două persoane cu vârsta de aproximativ 50 de ani, o persoană cu arsuri pe 40% din suprafaţa corporală, grad II A/II B, şi o persoană cu arsuri pe 35% din suprafaţa corporală, grad II A/II B", a scris ministrul pe Facebook.

Alte două victime au primit până acum îngrijiri în Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru traumatisme, iar una a refuzat transportul la spital, menţionează Ioana Mihăilă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /