EXPLOZIV! Ăla Micu, AFACERE IMOBILIARĂ sau BENEFICIU de ministru în Guvernul Penalului?

EXPLOZIV! Ăla Micu, AFACERE IMOBILIARĂ sau BENEFICIU de ministru în Guvernul Penalului?

Daniel Constantin, co-preşedintele ALDE, adică Ăla Micu, cel care deschide lista partidului pe Bucureşti la Camera Deputaţilor, are în declaraţia de avere o informație care s-ar putea dovedi explozivă! Pentru că avem de-a face ori cu un gheșeft imobiliar la pont, ori cu un beneficiu de fost ministru al Agriculturii în guvernul unui Penal. Al cărui slugoi este.

Pe 17 decembrie 2015, el a cumpărat un apartament pe care l-a vândut şase zile mai târziu, pe 23 decembrie 2015, cu peste un milion de lei. Mai precis 1.136.770 lei! De asemenea, Ăla Micu a primit o donaţie de 45.000 de euro de la Emilian Constantin.

Actualul slugoi al lui Ponta îi este încă dator stăpânului Dan Voiculescu, care în 2008 l-a împrumutat cu 295.000 de euro.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

2 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Cecenii lui Ramzan Kadîrov, așa-numiții „kadîroviți”, ar fi primit ordin să tragă în soldații ruși ce refuzau să fie carne de tun în prima linie a fro…