EXPLOZIV! Asta l-a SIFONAT pe Penal la DNA? E CRIZĂ la PSD!

EXPLOZIV! Asta l-a SIFONAT pe Penal la DNA? E CRIZĂ la PSD!

E criză la PSD! Penalul s-a dat în stambă la ședința Comitetului Executiv Național al PSD! Roșu de furie, și cu vocea tremurând, Jigodia Națională a vorbit despre turnătorii din partid. Turnătorii la DNA, să fim bine înțeleși.

El le-ar fi spus social-democraților că sunt oameni din PSD care se duc și toarnă la DNA. „Avem turnători în PSD, stăm cu ei la masă” ar fi fost mesajul Penalului cu privire la ultimele dosare de la DNA, scrie  DCnews.ro .

Potrivit mai multor social-democrați, Ponta ar fi făcut referire la colega sa de partid Ana Birchall, cu privire la dosarul „Tony Blair”, spune  Antena3 .

După ce Victor Ponta a afirmat la Antena 3 că Tony Blair a fost invitat în România la inițiativa Anei Birchall, deputata PSD a avut o reacție într-o postare pe pagina sa de socializare:

”În calitate de secretar internațional al PSD era o obligație profesională de a propune organizarea unor evenimente, inclusiv cu invitați de marcă de peste hotare. În perioada întocmirii programului de evenimente internaționale pentru anul 2012 (respectiv noiembrie-decembrie 2011) propunerea realizării unei activități despre viitorul Uniunii Europene avându-l drept protagonist pe dl. Tony Blair a fost un gest firesc, având în vedere susținerea consecventă a domniei sale față de aderarea României la Uniunea Europeană. Totodată, vizita a fost un bun prilej de a pune Bucureștiul pe hartă, în discuțiile și întâlnirile oficiale susținute fiind abordate teme de interes general și nu chestiuni politice înguste.

Fiind persoana care a mijlocit dialogul inițial și schimbul de contacte între echipa dlui Blair și Fundația din România ce a facut posibil evenimentul, implicarea mea ulterioară a vizat exclusiv elemente de agendă și protocol (spre exemplu: recomandări de potențiali invitați la dezbaterea publică, recomandări privind alegerea moderatoriului dezbaterii, recomandări pentru posibile interviuri în mass media românească, întâlniri de lucru cu ambasadorul Marii Britanii la București, întâmpinarea la aeroport alături de ambasadorul britanic a domnului Toni Blair).

În acest context, mi s-a transmis foarte limpede faptul că dl. Tony Blair nu va percepe onorariu, dar încurajează gazdele să sprijine o acțiune caritabilă indicată de domnia sa. Neavând legitimitatea și calitatea juridică sa ma implic în aspectele de natură financiară am transmis fundației organizatoare din România mesajul echipei oaspetelui din Marea Britanie, pentru continuarea directă a dialogului, contribuția mea oprindu-se aici.

Toate aspectele de ordin logisitc ale vizitei au fost asigurate de echipa desemnată de Fundația gazdă din România, inclusiv formatul final al dezbaterii si lista aferentă de invitați.

Regret faptul că un eveniment benefic pentru imaginea României a luat o asemenea turnură, însă consider oportun ca instituțiile abilitate să facă lumină, întrucât confuzia și anatemizarea sunt mult mai nocive.

Precizez ca nu am nici o calitate în acest dosar”.

Subiectul a fost comentat în ediția de vineri a emisiunii „La ordinea zilei”, de la Antena3:

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a confirmat informațiile apărute în presă legate de faptul că Victor Ponta ar fi afirmat în fața colegilor săi că există membri ai PSD care ''toarnă'' la PSD, senatorul afirmând că fostul premier părea oarecum resemnat. Andronescu a adăugat că Victor Ponta nu a pronunțat numele Anei Birchall.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 De citit...

5 „Abia aștept să vă arăt tot”