EXPLOZIV! Cioclul de la Justiție se pregătește să-și angajeze un consilier personal din platoul Antena 3?

EXPLOZIV! Cioclul de la Justiție se pregătește să-și angajeze un consilier personal din platoul Antena 3?

Cioclul de la Justiție se pregătește să-și angajeze un consilier personal din platoul Antena 3? Ministrul Justiției, care se pregătește să prezinte un raport privind activitatea managerială la DNA, în contextul așteptărilor că va formula o propunere și în cazul procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, vrea să angajeze rapid un specialist în comunicare și relații publice, care să aibă o "capacitate sporită de comunicare în gestionarea situațiilor de conflict sau criză, ca și rezistență mare la stres", dezvăluie Profit.ro .

Ministerul așteaptă CV-uri până cel târziu vineri, 23 februarie. Specialistul în comunicare va fi consilier personal la cabinetul ministrului.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că joi, la ora 18.00, va prezenta Raportul privind activitatea managerială la DNA. Ministrul Justiției afirma că va prezenta și în Parlament raportul de activitatea a DNA, DIICOT și Ministerului Public.Citește și:

populare
astăzi

1 Rusia a decis unilateral să mute granița cu Lituania și Finlanda, în Marea Baltică

2 VIDEO „Bătrânul” lansator APR-40 din România, surpriza de pe frontul din Ucraina

3 Un scandal sexual care ia amploare / După jurnalistă, alte două femei îl acuză pe Răzvan Băltăreţu că nu le-a respectat consimțământul

4 Rusia trece la următorul nivel? / „Ar fi sfârșitul păcii și al stabilității în regiune” / Putin este cu ochii pe insula suedeză Gotland

5 De ce un vot pentru Nicușor Dan pe 9 iunie va fi un vot pierdut: riscul anulării mandatului în septembrie