EXPLOZIV! Ciocoiul a făcut Revelionul cu țiitoarea la Scroviștea, la palat! Ponta n-a mințit!

EXPLOZIV! Ciocoiul a făcut Revelionul cu țiitoarea la Scroviștea, la palat! Ponta n-a mințit!

Ciocoiul a făcut Revelionul cu țiitoarea la Scroviștea, la palat! Ponta n-a mințit! Dragnea a făcut revelionul în palatul de la Scroviștea, împreună cu țiitoarea și câțiva apropiați. Între care și Carmen Dan. Practic, țărănoii de la Teleorman s-au ajuns. Au ajuns să doarmă în paturile unde au dormit președinți și regi...

Iar Ponta n-a mințit. Ciocoiul de la Teleorman chiar a făcut-o. Fostul premier Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook din octombrie, ca si-a luat "in folosinta personala si exclusiva Vila de la Neptun a Prim Ministrului , Vila de la Scrovistea a Presedintiei si Complexul Uzlina din Delta Dunarii al RAPPS".

Domeniul de la Scroviștea

Suprafaţă totală a domeniului este de 26 de milioane de metri pătraţi.

Fiecare vilă are ponton privat, iar la Scroviştea sunt măsuri de securitate severe, domeniul fiind prevăzut cu posturi de pază fixe asigurate de jandarmi.

Vilele de la Scroviștea sunt adevărate palate, pe sute de metri pătraţi, cu livinguri mari, ferestre mari, iar lacul este unul cu statut special - nimeni nu are voie pe lac, decât locatarii de la Scroviştea.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Așa o fi?

5 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD