EXPLOZIV! Cu ce întrebare vrea Tudose să se ducă la ședința PSD: Fraților, spuneți-mi și mie, noi cu cine jucăm, cu Rusia sau cu Occidentul?

EXPLOZIV! Cu ce întrebare vrea Tudose să se ducă la ședința PSD: Fraților, spuneți-mi și mie, noi cu cine jucăm, cu Rusia sau cu Occidentul?

Surse exclusive din anturajul premierului Mihai Tudose spun că astăzi, la întâlnirea cu Dragnea și slugile lui, își va începe discursul cu o întrebare: Fraților, spuneți-mi și mie, noi cu cine jucăm, cu Rusia sau cu Occidentul? Eu vă răspund din capul locului că sunt cu Occidentul. De aici trebuie să începem discuția, nu mai are rost s-o dăm la întors. Nu putem să stăm toată ziua la masă cu ăștia din Occident și când ne ridicăm de la masă să-i înjurăm de mamă. Ori suntem cu ei și ne asumăm consecințele, în ghilimele, ori spunem clar că am cotit-o. Voi înțelegeți ce vreau să spun?

Conducerea PSD se întâlneşte în şedinţă marţi, 10 octombrie, de la ora 13.30, la sediul din Kiseleff.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”