EXPLOZIV! Fostul asociat al lui Palada spune că NOUL SONDAJ prezentat de PSD la Antena3 este o FĂCĂTURĂ!

EXPLOZIV! Fostul asociat al lui Palada spune că NOUL SONDAJ prezentat de PSD la Antena3 este o FĂCĂTURĂ!

Cel mai recent sondaj dat publicitatii de PSD la Antena3 și preluat de toată Propaganda, în care partidul este cotat cu 43%, este desfiintat de Mihai Motoc. Care spune că sondajul este o făcătură. Motoc a fost asociat, impreuna cu Mirel Palada, in firma de sondaje CCSB. Deci omul știe despre ce vorbește. A fost părtaș, probabil, la nenumărate astfel de manevre disperate... Mai mult, fostul asociat al lui Palada anunță că la începutul săptămânii viitoare va apărea un sondaj pe bune...

Cifrele prezentate de Antena3:

PSD - 43%  

PNL - 27%

USR - 8%

ALDE - 6%

PMP - 5%

UDMR - 5%

PRU - 3%

ANR - 1%

PRM - 1%

Alții - 1%

* Sondajul s-a desfășurat la nivel național cu o participare la vot de 41-44%, iar marja de eroare de plus/minus este de 3%.

 „Sondaj Pieleanu ptr Antena 3! Gura pacatosului adevar graieste dar ticalosia ramane. Deci PSD 43 inseamna ca pe corecte e sub 40, PNL 27, deci pe corecte peste 30, USR 8 deci pe la 10, ALDE 6 deci au probleme mari sa faca pragul! Restul sub 5 deci mai intra UDMR doar! Zice de o prezenta de 41℅. Posibila!

Se ascunde, ca si Palada, ca nu poate estima diaspora. Ei nu o pot estima ptr ca nu o inteleg ca pafaristi nu ca nu ar putea da cifre. Concluzie: PSD castiga alegerile, PNL face Guvern! Cu USR si UDMR! Hai ca nu e dracu asa negru! Liberali la munca, mai ales fostii pdl-isti! Diasporeni, ca de obicei, suntem cheia….P.S. luni sau marti mai apare un sondaj! Pe ala pun pariu! Nu difera mult, cred, de ce am scris azi (nu cifrele lui Pieleanu! )”, a scris Motoc pe Facebook.

În cursul serii de miercuri, în articolul  SONDAJ/Rețineți aceste CIFRE ținute la SECRET de Dragnea! , Comisarul a publicat datele reale ale sondajului prezentat vineri seara de Antena3! Luați cele nouă procente puse în plus la PSD la Antena3 și adăugați-le la USR! 

Prezență la vot: 7.600.000-7.800.000

Intenții de vot:

PSD 34-35%

PNL 28-29%

USR 16-18%

ALDE 6-7%

UDMR 6%

PMP 4-5%

PRU 2%


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”