EXPLOZIV! Fostul șef al Fiscului amenință că va face public un mail prin care de la vârful PSD/Guvern s-a cerut controlarea marilor firme de audit!

EXPLOZIV! Fostul șef al Fiscului amenință că va face public un mail prin care de la vârful PSD/Guvern s-a cerut controlarea marilor firme de audit!

Fostul șef al Fiscului amenință că va face public un mail prin care de la vârful PSD/Guvern s-a cerut controlarea marilor firme de audit! Fostul sef al Fiscului, Gelu Stefan Diaconu, scrie pe Facebook ca de la varful PSD/Guvern s-a transmis printr-un email catre vicepresedintele ANAF, Bogdan Stan, solicitarea de a incepe analiza si actiuni de control la cele mai mari patru firme de audit - PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst & Young si Deloitte.

"Un mail, transmis la inceputul lunii septembrie de la cel mai inalt nivel al PSD/Guvern, solicita vicepresedintelui ANAF, Bogdan Stan <<analiza si (…) initiere de actiuni de control>> la cele patru firme de consultanta care apartin de Big Four, adica la firmele de audit PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst & Young si Deloitte", P.S. Daca Guvernul ma va contrazice, voi face public mail-ul in baza caruia ANAF-ul a turat deja motoarele “analizei de risc”…exact ca in cazul Rise Project si Hotnews, scrie Diaconu pe contul sau de Facebook.

"Desi simuleaza dialogul cu grupul de lucru pe fiscalitate al CDR, pe din dos se pregateste un desant al inspectiei fiscale la aceste firme. Cu reprezentantii acestora am avut repetate discutii/consultari, cand eram presedinte ANAF, si nu de putine ori am fost aspru criticat pentru activitatea si opiniile mele profesionale. Chiar si atunci cand criticele acestora erau tendentioase sau de-a dreptul jignitoare continuam dialogul si nu mi-a trecut niciodata prin cap sa-mi folosesc autoritatea si resursele ANAF in a le trimite pe cap controale <<cu dedicatie>>", mai arata Diaconu.

"Dupa ce au fost pur si simplu ridiculizati de catre toti consultantii fiscali pentru bazaconiile din programul de guvernare si dupa ce au adus tara pe buza prapastiei economice, mardeiasii lui Pablito trec la amenintari fatise", scrie fostul sef al Fiscului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!

5 În față, tot cu găuri?