EXPLOZIV! Fotografii şi detalii exclusive despre BMW-ul cu care și-a plimbat Dragnea țiitoarea de 1 mai. Maşina, cumpărată din Ploieşti de una dintre firmele fiului său

EXPLOZIV! Fotografii şi detalii exclusive despre BMW-ul cu care și-a plimbat Dragnea țiitoarea de 1 mai. Maşina, cumpărată din Ploieşti de una dintre firmele fiului său

Automobilul cu care Liviu Dragnea a circulat de 1 mai şi care nu apare în declaraţia sa de avere a fost cumpărat de fiul său, în numele unei firme la care este acţionar majoritar, au declarat pentru G4Media.ro  surse din reprezentanţa auto în care a avut loc tranzacţia. Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, a cumpărat automobilul în 2016 de la dealerul BMW Proleasing Motors Ploiești, contra sumei de circa 130.000. Maşina este un BMW 740, an de fabricație 2015, motor 3000 centimetri cubi, 320 cai putere.

UPDATE/ Recorder.ro : BMW-ul cu care Dragnea a fost la mare figurează cu ITP-ul expirat!

Limuzina BMW condusă de Liviu Dragnea a fost adusă în showroom la Proleasing Motors Ploiești în martie 2016. Vă prezentăm o fotografie cu mașina, realizată în garajele dealerului BMW, în momentul în care aceasta a fost pregătită pentru a fi livrată fiului președintelui PSD: 12 martie 2016, orele 12.00. Unul dintre angajații societății ne-a spus că prețul limuzinei depășea 130.000 euro.

Liviu Dragnea nu a putut fi contactat de  G4Media.ro pentru a răspunde întrebărilor pe această temă. Liderul PSD nu a răspuns nici la mesajul trimis.

Continuând investigațiile, reporterii  G4Media.ro au aflat că fiul lui Liviu Dragnea a mai achiziționat de la Proleasing Motors Ploiești și un BMW X6 M (foto, automobilul albastru), care a costat inițial 148.000 euro, dar fiul lui Dragnea a plătit alți 35.000 de euro pentru dotări suplimentare și update-uri. Mașina a fost revândută câteva luni mai târziu, cu aproape 100.000 euro. Fotografiile cu această a doua mașină sunt realizate la sfârșitul verii anului 2016, la dealerul BMW Proleasing Motors Ploiești. Angajații dealerului au declarat că BMW-ul X6 M a fost achiziționat pe societatea Romcip – Ferma Salcia.

Potrivit acelorași surse, fiul lui Dragnea a mai cumpărat un BMW seria 5, pe societatea Gransiloz.

Reamintim că Liviu Dragnea a intrat în dialog cu mai mulți români pe 1 mai, pe pagina sa personală de facebook, în timp ce venea de la mare și se îndrepta spre București. Președintele PSD chiar a postat și un selfie pentru a dovedi că el și nu altcineva răspunde oamenilor de pe contul său de facebook. Întrebat dacă a plătit taxa de pod la Fetești, Dragnea a postat o fotografie cu două sms-uri prin care confirma efectuarea plății pentru taxa de pod. Ulterior a postat și o altă fotografie cu achitarea rovinietei.

Detaliile care i-au scăpat lui Liviu Dragnea au dus la identificarea mașinii pe care acesta o conducea. În sms-urile prin care achita taxa de pod de la Fetești apărea numărul de înmatriculare, iar pe rovinietă – seria de șasiu a mașinii.

Bogdan Păcurar a postat pe pagina sa de Facebook datele rezultate din verificarea datelor furnizate chiar de Liviu Dragnea. El a arătat în premieră că mașina este un BMW 740, an de fabricație 2015, motor 3000 centimetri cubi, 320 cai putere, şi a dat numărul de înmatriculare şi seria de şasiu a automobilului.


Automobilul BMW 740 cumpărat de fiul lui Liviu Dragnea / Sursa: G4Media.ro




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...