EXPLOZIV! Nicolicea îl vizita pe ascuns pe Bivolaru în penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Citea fără drept materiale din dosarul Miron Mitrea, care-i era naș!

EXPLOZIV! Nicolicea îl vizita pe ascuns pe Bivolaru în penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Citea fără drept materiale din dosarul Miron Mitrea, care-i era naș!

Nicolicea îl vizita pe ascuns pe Bivolaru în penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Citea fără drept materiale din dosarul Miron Mitrea, care-i era naș! Amintește de politicienii care în anii ’70 sprijineau Mafia italiană!

Fostul director al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Sorin Dumitrașcu, lansează acuzații grave la adresa lui Eugen Nicolicea, propus la ministerul justiției în urma ședinței CeX a PSD. Dumitrașcu susține că Nicolicea era prieten cu Gabriel Bivolaru, pe care ”îl vizita pe ascuns” la penitenciarul Drobeta- Turnu Severin în 2006 și îl acuză că ”citea ”fără drept” materiale din dosarul lui Miron Mitrea, care i-ar fi naș.  ”Prin comportament aminteste de politicienii care in anii ’70 sprijineau Mafia italiana”, afirmă Dumitrașcu într-un punct de vedere transmis  G4Media.ro .

Redăm integral poziția fostului director al penitenciarelor în perioada 2006 – 2007:

”Sper ca desemnarea lui Eugen Nicolicea ca inlocuitor potential al lui Tudorel Toader este doar o manevra politica si ca vom afla in zilele urmatoare numele adevaratei propuneri pentru functia de ministru al Justitiei.

Fara sa ignoram faptul ca este unul dintre artizanii subminarii justitiei, amintim de prieteniile acestuia cu infractori de calibru, incepand cu Gabriel Bivolaru pe care-l vizita pe ascuns la Penitenciarul Drobeta – Turnu Severin in 2006.

La acea vreme directorul penitenciarului a fost demis pentru aceste ilegalitati, ulterior cel care astazi este propunerea de ministru al Justitiei, a finalizat si facultatea de drept si a si inceput sa fie interesat de influentarea justitiei.

Un alt amanunt interesant, 2 ani mai tarziu in 2008 Eugen Nicolicea profitand de aceeasi calitate de parlamentar, citea fara drept materialele din dosarul lui MIron Mitrea care-i era nas si pentru care se cerea la acea vreme urmarirea penala in Parlament, dupa care s-a prezentat la o televiziune pentru a-l apara.

Istoria recenta e cunoscuta, si sunt usor de dovedit actiunile pro infractori si anti-justitie ale acestuia, dar sunt toate semnele ca Eugen Nicolicea a reprezentat interesele unor infractori in politica.

Nu stiu daca si cu cat a fost platit pentru asta, dar – prin comportament – aminteste de politicienii care in anii ’70 sprijineau Mafia italiana.

PS. Nu stiu daca e adevarat discursul cu „Da, nene sustinem coruptia ca ea ne-a facut oameni!”, dar daca e asa e un argument in plus impotriva mentionarii personajului in contextul desemnarii unui nou ministru al Justitiei.”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...