EXPLOZIV! Ponta ÎNGROAPĂ PSD! Îndeamnă, prin SMS-uri, să se VOTEZE PRU! „Fetița” Victorița îl ajută pe „băiețelul” Sebi!

EXPLOZIV! Ponta ÎNGROAPĂ PSD! Îndeamnă, prin SMS-uri, să se VOTEZE PRU! „Fetița” Victorița îl ajută pe „băiețelul” Sebi!

„Fetița” Victorița îl ajută pe „băiețelul” Sebi! Victor Ponta îi îndeamnă pe alegători, prin SMS-uri, să voteze PRU la parlamentare. Pe Facebook, însă, scrie că susține PSD, PRU și ALDE!

Fostul premier PSD Victor Ponta, care candidează pentru un nou mandat de deputat din partea social-democraților, ar fi trimis SMS-uri alegătorilor, în care îi îndeamnă să voteze PRU la alegerile parlamentare. 

Vedeți în galeria foto de mai jos SMS-ul trimis de Victor Ponta, dar și reacția sa de pe Facebook. 

”V. Ponta - Dragi români, Partidul România Unită trebuie VOTAT pentru că va ajuta PSD să ajungă la guvernare. VOTAȚI PARTIDUL ROMÂNIA UNITĂ”, așa sună SMS-ul primit de mai mulți alegători pe telefoanele mobile. 

Pe de altă parte, Victor Ponta a scris, pe contul său de Facebook, că va vota duminică PSD și că a făcut campanie electorală pentru ca românii să îi voteze pe social-democrați la alegerile din 11 decembrie, dar nu a dezmințit clar că nu a trimis SMS-urile. 

Însă fostul premier a mai punctat că are ”tot respectul si prietenia pentru toti cei care vor vota PRU sau ALDE! Cred ca toti acestia vor binele Romaniei si al romanilor! Mai ales sunt hotarat sa votezpentruRomania! ; contra lui Klaus/Julien/Soros si restul celor care vad Romania doar ca pe o mosie personala pe care iobagii trebuie doar sa munceasca pentru stapanii lor!”. 
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 ULTIMA ORĂ Culise din ședința PNL / S-a pus batista pe țambal! Cîțu nici nu s-a dus. Orban a făcut liniște în 30…

3 Hemoroizii lui Iliescu / O mare nulitate securistă a României

4 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

5 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…