EXPLOZIV! Ponta ÎNGROAPĂ PSD! Îndeamnă, prin SMS-uri, să se VOTEZE PRU! „Fetița” Victorița îl ajută pe „băiețelul” Sebi!

„Fetița” Victorița îl ajută pe „băiețelul” Sebi! Victor Ponta îi îndeamnă pe alegători, prin SMS-uri, să voteze PRU la parlamentare. Pe Facebook, însă, scrie că susține PSD, PRU și ALDE!

Fostul premier PSD Victor Ponta, care candidează pentru un nou mandat de deputat din partea social-democraților, ar fi trimis SMS-uri alegătorilor, în care îi îndeamnă să voteze PRU la alegerile parlamentare. 

Vedeți în galeria foto de mai jos SMS-ul trimis de Victor Ponta, dar și reacția sa de pe Facebook. 

”V. Ponta - Dragi români, Partidul România Unită trebuie VOTAT pentru că va ajuta PSD să ajungă la guvernare. VOTAȚI PARTIDUL ROMÂNIA UNITĂ”, așa sună SMS-ul primit de mai mulți alegători pe telefoanele mobile. 

Pe de altă parte, Victor Ponta a scris, pe contul său de Facebook, că va vota duminică PSD și că a făcut campanie electorală pentru ca românii să îi voteze pe social-democrați la alegerile din 11 decembrie, dar nu a dezmințit clar că nu a trimis SMS-urile. 

Însă fostul premier a mai punctat că are ”tot respectul si prietenia pentru toti cei care vor vota PRU sau ALDE! Cred ca toti acestia vor binele Romaniei si al romanilor! Mai ales sunt hotarat sa votezpentruRomania! ; contra lui Klaus/Julien/Soros si restul celor care vad Romania doar ca pe o mosie personala pe care iobagii trebuie doar sa munceasca pentru stapanii lor!”. 

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

4 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

5 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

recomandări

Te ia DNA: Catalin Chereches

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing