EXPLOZIV! Sondajul NEGRU ținut SECRET de PSD!

EXPLOZIV! Sondajul NEGRU ținut SECRET de PSD!

Chiar dacă bombardează constant piața cu sondaje fantasmagorice în care vehiculează cifre aberante, în realitate PSD ține la secret adevăratele realități. Care i-au tăiat respirația lui Dragnea și stârnesc deja zumzete în partid. Te și întrebi pe câți bani, sume nesimțite probabil, dau unii aceste intoxicări jalnice. Cum a fost cea mai recentă, cu Firea la 58 la sută încredere la nivel național!

Realitatea din București și marile orașe este sumbră pentru PSD! La această oră stă aproape bară la bară cu USR în Capitală, diferența fiind sub marja de eroare! Să nu mai vorbim despre marile orașe. Unde este dezastru! Inclusiv la Iași, care, așa, pentru necunoscători, pare un fief PSD. Nu este așa! PSD va pierde capitala Moldovei! Și nici la Craiova nu va câștiga așa cum bate câmpii Olguța. Lumea nu este atentă, dar între ăia de acolo este o dihonie fără leac. A fost cineva atent la amănuntul că ditamai președintele Consiliului Național al PSD, al doilea om în partid după Dragnea, n-a avut loc pe liste la Dolj? Mihai Fifor candidează la Arad!

Constanța e pierdută, la Oradea, Timișoara, Cluj, Brașov, Baia Mare, Alba Iulia și Sibiu sunt ca și inexistenți! Și nici la mișcările din Vrancea n-a fost nimeni atent. Dragnea l-a scos pe Oprișan de pe lista de candidați. Și acum sunt la cuțite!

De unde are PSD cele 45 de procente din sondajele mincinoase prezentate pe bani grei? De nicăieri! În realitate, scorul este mult mai mic. Cu cel puțin 10 procente! 

Și asta dacă va fi o prezență mică la vot, de 41-43 la sută. Dacă prezența se duce peste aceste cifre PSD va fi istorie în următorii 4 ani.

Și încă un amănunt. Scârba de Tăriceanu stă nesperat de bine în sondaje! Cu partid cu tot! Și va intra în Parlament. Conform măsurătorilor din ultima lună fură alegători marginali de la PSD...

Și cel de-al doilea amănunt! Ponta are un impact negativ devastator în rândul votanților tineri! Luările sale de poziție controversate pe diverse teme sensibile sunt tot atâtea pahare de cucută băute electoral de PSD! Însă Dragnea a pierdut de mult frâiele... Și curând, foarte curând, se va vedea și de ce...

NOTĂ/Vineri după amiază a apărut un sondaj care nu este din surse PSD. Potrivit unor sondaje CCSB, la cererea IRL, în perioada 17 noiembrie, prin metoda CATI pe un număr de 1261 de subiecţi, PSD şi PNL sunt la distanţă de nu mai puţin de 13 procente. Vezi foto de mai jos:


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

5 „A fost un semn de respect pentru munca mea” / Româncă din Italia, proprietara unui bar, impresionată de gestul a trei tineri: au intrat noaptea și au b…