EXPLOZIV! Sume uriaşe pe care Antena 3 şi „asasinii morali” trebuie să le plătească celor calomniaţi: 330.000 de lei şi 45.000 de euro! Amănunte INCENDIARE!

EXPLOZIV! Sume uriaşe pe care Antena 3 şi „asasinii morali” trebuie să le plătească celor calomniaţi: 330.000 de lei şi 45.000 de euro! Amănunte INCENDIARE!

Procesul pierdut marţi de Antena 3, Mihai Gâdea şi Mugur Ciuvică în faţa şefei DNA pentru calomnie este ultimul dintr-un lung şir de sentinţe care au scos sume semnificative din buzunarele angajaţilor lui Dan Voiculescu. Un diplomat acuzat pe nedrept că e “acoperit”, Oana Hăineală, scriitorul Florin Toma, fostul şef al ANI Horia Georgescu şi tatăl său – cu toţii au câştigat procesele cu Antena 3, dezvăluie  g4media.ro .

Iată cele mai importante decizii în instanţă:

20 martie 2018: Curtea de Apel Ploiesti a decis că Mihai Gadea, Mugur Ciuvica şi Antena 3 trebuie să-i plateasca Laurei Codruţa Kovesi daune morale de 300.000 de lei pentru acuzaţia că ar fi muşamalizat dosarul lui Mircea Băsescu. Şefa DNA trebuie sa primeasca si scuze publice. Decizia poate fi atacată cu recurs.

26 februarie 2018. Mircea Badea si Antena 3 au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti să plateasca daune morale de 25.000 de lei scriitorului Florin Toma, insultat în emisiunea “În gura presei”. Decizia poate fi atacată. Mircea Badea a folosit expresii precum “…morsa incompetenta” şi “burdihan mare”.

18 februarie 2018. Tribunalul Bucureşti i-a condamnat pe Antena 3 si Mihai Gadea la plata a 5.000 de lei daune morale pentru că l-au numit “acoperit” pe diplomatul VLad Ionescu, pe care l-au mai acuzat că ar fi fraudat alegerile prezidenţiale la Ambasada din Paris. Sentinta nu e definitiva.

24 aprilie 2015. Antena 3 a fost condamntă de Curtea de Apel Bucureşti la plata a 10.000 de euro daune morale în procesul cu Oana Schmidt Hăineală. Decizia e definitivă. Antena 3 o acuzase pe Hăineală de presupuse legături cu un procuror condamnat pentru corupţie.

Antena 3 a mai pierdut un proces cu Oana Schmidt Hăineală în aprilie 2014, daunele morale fiind tot de 10.000 de euro.

Februarie 2014. Jurnalista Oana Stancu şi Antena 3 au fost condamnaţi la plata unor daune morale de 20.000 de euro pentru prejudicii aduse imaginii tatălui lui Horia Georgescu. Decizia poate fi atacată cu recurs.

12 decembrie 2013. Judecătoria Sectorului 1 l-a condamnat pe Mircea Badea la plata a 5000 de euro, in solidar cu Antena 3, daune morale, într-un proces intentat de fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu. Badea folosise la adresa lui Georgescu apelative precum “slugă băsistă jegoasă”.

Decembrie 2013. Judecătoria Sectorului 3 l-a condamnat pe Mircea Badea la plata unor daune morale de 1 leu, sumă simbolică cerută de Robert Turcescu.Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărata bombă din dosarul Coldea-Dumbravă?

2 Ce arată cifrele celui mai nou sondaj pe București

3 VIDEO Imagini SF din Coreea de Sud...

4 Da, așa arată acum Radu Mazăre...

5 Foarte interesante amănunte...