EXPLOZIV! Uite de unde i se trage lui Grindeanu! A vrut să-l dea afară pe ”ÎNGERUL” TelDrum din fruntea Fiscului!

EXPLOZIV! Uite de unde i se trage lui Grindeanu! A vrut să-l dea afară pe ”ÎNGERUL” TelDrum din fruntea Fiscului!

Uite de unde i se trage lui Grindeanu! A vrut să-l dea afară pe ”ÎNGERUL” TelDrum din fruntea Fiscului! Nemultumirea premierului Sorin Grindeanu fata de prestatia sefului Fiscului si intentia de a-l schimba din functie a fost unul dintre motivele majore de tensiune intre Liviu Dragnea si Grindeanu, au declarat pentru HotNews.ro  surse din PSD. Dragnea a vrut mentinerea cu orice pret in fruntea ANAF a lui Bogdan Stan, cunoscut drept un apropiat al actionarilor si administratorilor Tel Drum.

Bogdan Stan a fost numit presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) in primele zile de functionare a guvernului Grindeanu. Stan, un vechi functionar al Fiscului, fara a avea in CV pozitii-cheie in institutie, s-a remarcat prin faptul ca a admis in aprilie, intr-o conferinta de presa la Guvern, ca Fiscul a colectat pe primul trimestru al anului cu 1,2 miliarde de lei mai putin decat avea programat, adica si-a realizat 98% din program.

Slaba colectare a veniturilor de catre ANAF a pus presiune pe indeplinirea unora dintre promisiunile electorale ale PSD, pentru care nu exista fondurile necesare.

Tot sub mandatul lui Stan s-a inregistrat de curand o problema la sistemul informatic care impiedica transmiterea de date ale contribuabililor catre bancile comerciale. Informatii din piata arata ca problema la sistemul informatic este una extrem de serioasa, fiind legata de componenta hardware invechita.

Grindeanu a avut in ultimele doua luni intalniri frecvente cu seful ANAF din cauza performantei slabe a institutiei. Intentia sa de a-l schimba pe Bogdan Stan a fost respinsa dur de Liviu Dragnea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...