EXPLOZIV Dragnea crede că Grindeanu a ÎNREGISTRAT o discuție dintre ei! „Bă, a venit unul și mi-a reprodus tot ce vorbisem!”

EXPLOZIV Dragnea crede că Grindeanu a ÎNREGISTRAT o discuție dintre ei! „Bă, a venit unul și mi-a reprodus tot ce vorbisem!”

Dictatorul de la Teleorman crede că Grindeanu poartă pe el aparatură de la Servicii! Mai precis, de la SRI. Ăsta este, se pare, adevăratul motiv pentru care relațiile dintre ei s-au deteriorat brusc și, după cum spun sursele din preajma infractorului de la Teleorman, ireconciliabil. Mai mult, tot el le-a spus acestor apropiați că fraza lui Grindeanu din interviul acordat Agerpres, cităm: „Unora le fuge pământul de sub picioare”, îl viza pe Dragnea.

Despre ce vorbim? Dragnea le-a povestit unor apropiați că un băiat de la Servicii, om de bună credință, a zis el, a venit la el și i-a spus că a văzut o stenogramă în ccare era reprodusă o discuție dintre el și Grindeanu. „Bă, am rămas mut! A venit unul la mine și mi-a reprodus tot ce vorbisem, văzuse o stenogramă, din întâmplare. El s-a jurat că acolo n-au aparatură, că încalcă legea. Și atunci i-am zis dacă sunt eu nebun dacă-l întreb, înțelegi ce vreau să spun, dacă ăla m-a înregistrat. Bă, a început să râdă. L-am întrebat: al cui e?”, a povestit Dragnea. 

Problema lor, adică a lui și a Camarilei de care s-a înconjurat, este că nu-l pot da jos pe Grindeanu. Mai mult, ăla de la Timișoara, sfătuit, se pare, la ceas de noapte de „verișorul” Ponta, începe să dea la gioale...

Aflat la Bacău, în campanie electorală pentru alegerile locale parțiale din iunie, Dragnea s-a trezit vorbind: „Nu există serviciu secret din România care să nu fi avut și să nu aibă colaborări foarte strânse cu PSD-ul. E un partid iubit, cu un sediu foarte deschis și foarte foarte accesat. De asta ne simțim și foarte protejați. Noi nu avem nevoie de niciun serviciu secret. Le avem pe toate”.

Și un amănunt trecut cu vederea de mulți: la recentul Comitet Executiv al PSD, primul-ministru n-a fost invitat!!!



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?