EXPLOZIV/Așa arată VIITORUL în PNL!!!

EXPLOZIV/Așa arată VIITORUL în PNL!!!

Ce vedeți în imagine se numește Tudor Alexander Rădulescu, fiul președintei Organizației de Femei a PNL Sector 2, Lăcrămioara Fontoura Alexandre, consilier la Primăria Capitalei din partea liberalilor. În declarațiile de avere ale lui Tudor Alexander Rădulescu figurează faptul că acesta a lucrat la Parlament, pe post de consilier, iar el este și în conducerea Tineretului Liberal, fiind unul dintre pupilii lui Teodor Atanasiu, zis Bijboacă.

Site-ul enational.ro a publicat recent informații potrivit cărora conducerea RADET, companie confruntată cu probleme financiare atât de mari încât săptămânal amenință cu oprirea apei calde în București, a dispus angajarea a 200 de persoane, dintre care 4 pe post de consilieri, remunerați cu 8000 de lei lunar. Unul dintre cei 4 ar fi chiar tânărul liberal Alexander Rădulescu, de profesie REGIZOR.

Mămica, revenită din Spania, unde a crescut și învățat înainte de 1990, este proprietara clădirii unde se află restaurantul cu specific franțuzesc Morgan la Dud.

Alte comentarii sunt de prisos...Citește și:

populare
astăzi

1 Tace și face...

2 „Îmi plac practicile sexuale neobișnuite” / Scandal la admiterea în magistratură, CSM, chemat să intervină

3 „Bărbat de căcat ce ești / Jigodie ordinară, mort după putere și bani”

4 Mare dreptate are omul ăsta, în tot ce spune...

5 Primele detalii despre uciderea pilotului rus