EXPLOZIV/Așa arată VIITORUL în PNL!!!

EXPLOZIV/Așa arată VIITORUL în PNL!!!

Ce vedeți în imagine se numește Tudor Alexander Rădulescu, fiul președintei Organizației de Femei a PNL Sector 2, Lăcrămioara Fontoura Alexandre, consilier la Primăria Capitalei din partea liberalilor. În declarațiile de avere ale lui Tudor Alexander Rădulescu figurează faptul că acesta a lucrat la Parlament, pe post de consilier, iar el este și în conducerea Tineretului Liberal, fiind unul dintre pupilii lui Teodor Atanasiu, zis Bijboacă.

Site-ul enational.ro a publicat recent informații potrivit cărora conducerea RADET, companie confruntată cu probleme financiare atât de mari încât săptămânal amenință cu oprirea apei calde în București, a dispus angajarea a 200 de persoane, dintre care 4 pe post de consilieri, remunerați cu 8000 de lei lunar. Unul dintre cei 4 ar fi chiar tânărul liberal Alexander Rădulescu, de profesie REGIZOR.

Mămica, revenită din Spania, unde a crescut și învățat înainte de 1990, este proprietara clădirii unde se află restaurantul cu specific franțuzesc Morgan la Dud.

Alte comentarii sunt de prisos...



Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”