EXPLOZIV/BAROSAN din Ministerul Justiției AUDIAT la DNA! A fost adus cu MANDAT!

EXPLOZIV/BAROSAN din Ministerul Justiției AUDIAT la DNA! A fost adus cu MANDAT!

Ionuţ Krech, fost director IT în Ministerul Justiţiei, care în prezent îndeplineşte o funcţie de execuţie la Direcţia Implementare Proiecte finanţate de la Banca Mondială a aceluiaşi minister, a fost adus cu mandat, joi, la sediul DNA Ploieşti. Surse judiciare au declarat că acesta va fi audiat de procurorii anticorupţie în acelaşi dosar în care a fost adus din penitenciar şi fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu. 

Fostul ministru al transporturilor Relu Fenechiu a fost adus joi dimineaţă la sediul DNA Ploieşti din penitenciar, el aflându-se în executarea unei pedepse în dosarul 'Transformatorul'. 

Surse judiciare au declarat că Fenechiu va fi audiat de procurorii de la Ploieşti într-un nou dosar privind fapte de corupţie. 

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat definitiv, pe 30 ianuarie 2014, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul". Completul de cinci judecători, condus de Livia Stanciu, a respins recursul lui Relu Fenechiu şi a menţinut pedeapsa de 5 ani dată anterior de un alt complet de la instanţa supremă. 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro