EXPLOZIV/BAROSAN din Ministerul Justiției AUDIAT la DNA! A fost adus cu MANDAT!

Ionuţ Krech, fost director IT în Ministerul Justiţiei, care în prezent îndeplineşte o funcţie de execuţie la Direcţia Implementare Proiecte finanţate de la Banca Mondială a aceluiaşi minister, a fost adus cu mandat, joi, la sediul DNA Ploieşti. Surse judiciare au declarat că acesta va fi audiat de procurorii anticorupţie în acelaşi dosar în care a fost adus din penitenciar şi fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu. 

Fostul ministru al transporturilor Relu Fenechiu a fost adus joi dimineaţă la sediul DNA Ploieşti din penitenciar, el aflându-se în executarea unei pedepse în dosarul 'Transformatorul'. 

Surse judiciare au declarat că Fenechiu va fi audiat de procurorii de la Ploieşti într-un nou dosar privind fapte de corupţie. 

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat definitiv, pe 30 ianuarie 2014, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul". Completul de cinci judecători, condus de Livia Stanciu, a respins recursul lui Relu Fenechiu şi a menţinut pedeapsa de 5 ani dată anterior de un alt complet de la instanţa supremă. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

2 Pronosticul și dezvăluirile de culise ale fugarului Rizea despre alegerile din București

3 ULTIMA ORĂ Dorinel Umbrărescu va construi și drumul expres Brăila-Galați, după ce a câștigat contractul de 371…

4 Sindile, audiat la DNA! În vârstă de 42 de ani, șeful jandarmilor la represiunea din 10 august s-a pensionat p…

5 Se întoarce foaia? Gunoiul care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, chemat de procurori cu înregistrările difuzate…