EXPLOZIV/Băse bate câmpii pe la televizor și CANDIDAȚII lui se DENUNȚĂ la DNA!

EXPLOZIV/Băse bate câmpii pe la televizor și CANDIDAȚII lui se DENUNȚĂ la DNA!

În timp ce fostul președinte Traian Băsescu bate câmpii pe la televizor despre partidul oamenilor noi, adică PMP, realitatea din spate este la fel de tristă ca la toate celelalte partide...

Carmen Dincă, cea care a fost anunțată inițial candidat al PMP la Primăria sectorului 6, s-a prezentat vineri la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a depune un denunț împotriva șefului organizației locale a partidului, ea susținând că i-au fost ceruți 15.000 de euro pentru ''demararea campaniei electorale''. 

''Mi s-au cerut bani. (...) Pentru că sunt o persoană imorală și incompetentă în domeniul administrativ, astea sunt motivele pe care le-am citit în comunicatul de presă al lui Ștefan Enache, mi-a fost retras sprijinul politic. Am fost informată că mi se retrage sprijinul politic pentru că i-am scris lui Traian Băsescu că în organizația sectorului 6 sunt probleme'', a afirmat Carmen Dincă, la intrarea în sediul DNA.

Ea a precizat că banii ceruți ar fi fost pentru ''startul campaniei electorale''.

''Foarte mulți oameni vin și spun că sunt nereguli, că se cer bani și, în momentul în care tu te apuci și vorbești pentru că ai curaj, ești pus la zid și nimeni nu te mai susține. Mi s-au cerut bani pentru startul campaniei (...) în două rânduri. Aceeași sumă, la distanță de câteva săptămâni. (...) Mi se părea normal, dacă era de bună-credință, să-mi spună contul, (să spună — n.r.) 'dna este trezorier, avem nevoie de bani, nu avem la organizație să demarăm campania și vă rog căutați sponsori și virați acești bani în cont'. Dacă mi se spunea acest lucru era în regulă. (...) Am intrat în PMP cu cele mai bune intenții, am vrut să candidez pentru că am vrut să fac ceva pentru oamenii de rând. Când ți se sugerează că trebuie să aduci niște bani și nu se demarează nimic..., te mai întâlnești o dată cu omul și ți se spune startul campaniei 15.000 de euro... tu ce înțelegi?'', a adăugat Carmen Dincă.

Președintele PMP sector 6, Ștefan Enache, a susținut joi, referitor la declarația făcută de Carmen Dincă potrivit căreia i-ar fi cerut 15.000 de euro, că acuzația este mincinoasă și își rezervă dreptul de a depune o plângere penală pe numele acesteia.

''Țin să precizez că toate discuțiile referitoare la campania pentru alegerile locale au avut loc numai în cadrul Consiliului Executiv al PMP Sector 6 la care au participat majoritatea membrilor din conducere. Retragerea sprijinului politic este una firească, fiecare organizație încercând să arunce în competiție candidatul care să întrunească atât criterii de moralitate, cât și criterii de competență administrativă. În toată această perioadă, Carmen Dincă nu a demonstrat aceste lucruri, fapt pentru care organizația continuă să evalueze alți candidați'', a precizat Enache în comunicatul citat.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…