EXPLOZIV/Băse dă din casă: Doar Ponta și Ghiță au fost OFIȚERI! Restul, niște „labe triste”!

EXPLOZIV/Băse dă din casă: Doar Ponta și Ghiță au fost OFIȚERI! Restul, niște „labe triste”!

Fostul președinte Traian Băsescu dă din casă și confirmă că Ponta și Ghiță au fost ofițeri acoperiți ai serviciilor secrete. Într-o postare pe Facebook, pe care o puteți citi mai jos, Băse spune că în afară de cei doi restul despre care s-a pomenit în aceste zile sunt niște triști, neica nimeni, labe triste! Deci, Băse, când a făcut rocada de televiziuni cu Ghiță n-a fost întâmplare! Rocada, adică Băse la RTV și Ghiță la B1TV. Nimic nu-i întâmplător nu-i așa?

POSTAREA fostului președinte:

„Este cod roşu de încredere!
Ce penibilitate despre ofiţerii acoperiţi
Unii spun Valentin Zgonea, alţii spun Giorgian Pop, alţii spun Isar, unii spun A. Săftoiu, alţii spun Mihai Tudose, alţii spun de-a valma Comisia SRI.

Oameni buni, uitaţi-vă la ei. Toţi sunt nişte neica nimeni pe care, eventual, serviciile i-au mai folosit ca agenţi de influenţă sau trompete pentru a-şi satisface mici nevoi în spaţiul public, dar pe care niciodată nu i-au considerat demni să devină ofiţeri acoperiţi ai unui serviciu de informaţii românesc.

Şi, dacă vine vorba despre agenţi de influenţă şi nu de ofiţeri acoperiţi, părerea mea este că presa este plină de astfel de agenţi de influenţă, care cred că sunt protejaţi dacă “servesc cauza” susţinând ideea că Patria poate fi salvată doar de generali şi procurori şi făcînd praf de-a valma oamenii politici. Priviţi la guvernul Cioloş, guvern generat de generali şi procurori. Este pur şi simplu un monument al neputinţei şi incompetenţei.

Personal, ştiu doar doi oameni dintre politicieni cărora li s-a făcut onoarea ca, la un moment dat, să fi fost cu adevărat ofiţeri acoperiţi, dar niciodată nu voi putea să dovedesc acest lucru: unul se numeşte Victor Ponta la SIE şi altul se numeşte Sebastian Ghiţă la SRI. Cu siguranţă, ei nu mai au această calitate după ce au intrat în Parlament.În plus, ăștia doi nu vor să preia partide în numele serviciilor secrete.

În rest, doar agenţi de influenţă voluntari, slugi cu IQ redus care cred în mod fals că-şi netezesc cariera. Speranţă deşartă.

Din toată această poveste, dincolo de bălăcăreala politică, cei care au o problemă sunt serviciile secrete. De ce s-a ajuns ca, în mediul politic, în mediul economic, în justiţie, în societate, cei mai mulţi oameni să-şi pună problema influenţei decisive a serviciilor?

Este cod roşu de încredere.
Ne trebuie o comisie parlamentară puternică de control a serviciilor secrete ca singur remediu pentru recâştigarea încrederii.”Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

3 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

4 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

5 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie