EXPLOZIV/BOR, soră pentru INFRACTOR! Chiar nu vă e RUȘINE, bă NESIMȚIȚILOR?

EXPLOZIV/BOR, soră pentru INFRACTOR! Chiar nu vă e RUȘINE, bă NESIMȚIȚILOR?

Măi, oameni buni, voi sunteți atenți la fenomenul ăsta? Că, mai nou, infractorii sunt girați, prin instanțe, de tot felul de preoți care le dau scrisori de bună purtare? Ieri, la Curtea de Apel, Remus Truică a prezentat o scrisoare din care rezulta că în ultimii 5 ani s-a dus duminică de duminică la biserică! Și a obținut ca duminica să părăsescă arestul la domiciliu pentru a merge la biserică. Băi, infractorilor, voi ne credeți tâmpiți? Iar voi, slujitori ai Domnului, vă vindeți cinstea pe doi arginți?

Astăzi, că, deh, trecuseră deja 24 de ore, un alt infractor a venit cu o scrisoare de recomandare a unui preot în fața completului de judecată! Avocatul lui Cătălin Voicu a adus în sprijinul cererii de eliberare condiționată a clientului său o caracterizare făcută de preotul de la locul de detenție. Conform preotului, Cătălin Voicu este un exemplu pentru ceilalți deținuți. ''Sper ca instanța să respingă contestația formulată de Ministerul Public pentru că propunerea comisiei de eliberări condiționate din cadrul Penitenciarului Găești a fost admisă de judecătorul de la fond'', a spus Emil Vuca, avocatul lui Cătălin Voicu.

Măi fraților, de asta nu ne ajută Dumnezeu ca popor, prea ne vindem ușor! Și, din păcate, în frunte cu slujitorii Domnului....


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria