EXPLOZIV/„Cartelul din Carpați”. Noua „DEVALIZARE” a României? Amănunte INCENDIARE!

EXPLOZIV/„Cartelul din Carpați”. Noua „DEVALIZARE” a României? Amănunte INCENDIARE!

În ultima vreme, o fundaţie cu acţionari străini a cumpărat mii de hectare din Parcul Naţional Piatra Craiului, relatează pressone.ro.  Vorbim despre o reţea internaţională cu nume sonore care şi-a îndreptat privirile către această arie naturală protejată din România. Obiectivul este achiziționarea a 50-67.000 de hectare!

Mai precis, este vorba despre proiectul-mamut al Fundaţiei Conservation Carpathia (FCC), un ONG a cărui conducere este dominată de miliardarul de origine elveţiană Hansjörg Wyss.

Începând cu anul 2010, FCC a cumpărat circa 16.000 de hectare de teren în coada Culoarului Rucăr-Bran, într-o zonă despre care tehnocratul ministru al Mediului, Cristiana Paşca-Palmer, spunea recent că este cea mai întinsă arie sălbatică din Europa.

Citiţi AICI  ce interese ascunse s-ar afla în spatele lobby-ului pe care îl fac pentru Munţii Carpaţi diverse celebrităţi internaţionale (printre care Prinţul Charles) şi la ce riscuri enorme se expune Parcul Naţional Piatra Craiului, una dintre ultimele comori ale României!








Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…