EXPLOZIV/Descoperire MACABRĂ în județul Sibiu!

EXPLOZIV/Descoperire MACABRĂ în județul Sibiu!

Autoritățile sibiene încearcă să afle cine a aruncat zeci de eprubete cu sânge pe marginea DN14 B, în localitatea Blăjel din nordul județului Sibiu, aceste eprubete fiind descoperite întâmplător de un localnic.

Deocamdată nu se știe dacă eprubetele conțin sânge uman sau de la animale. Specialiștii pot spune doar că aceste eprubete au fost abandonate pe marginea drumului, de mai mult timp.

"Pe Drumul Național 14 B între Mediaș și Blăjel s-au deplasat reprezentanți ai Serviciului Control în Sănătate Publică ? DSP Sibiu, Primăriei comunei Blăjel, Poliției Locale Blăjel și ai Gărzii de Mediu ? Comisariatului Județean Sibiu. Pe suprafața incriminată s-au depistat eprubete, vacutainere, teste rapide și pipete, multe din recipiente fiind sparte. Acestea se pare ca au fost îngropate în urma cu mai mult timp, găsindu-se inclusiv recipiente îngropate în sol. Pe unele există etichete deteriorate care au număr notat cu marker unele coduri. O parte conțin sânge coagulat, o parte sânge necoagulat, probabil recoltat cu anticoagulant, deocamdată nefiind stabilită natura sângelui", se arată într-un comunicat al Direcției de Sănătate Publică Sibiu, emis luni.

Cei de la Medicina Legală urmează să decidă dacă este vorba de sânge de la oameni sau de la animale.

Un reprezentant al Primăriei Blăjel a supravegheat luni, zona, până s-au strâns aceste eprubete. Tot Primăria Blăjel trebuie să dezinfecteze locul unde au fost descoperite eprubetele. Garda de Mediu a contactat deja o firmă de colectare deșeuri periculoase în vederea salubrizării zonei, potrivit comunicatului remis luni.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…