EXPLOZIV/Descoperire MACABRĂ în județul Sibiu!

EXPLOZIV/Descoperire MACABRĂ în județul Sibiu!

Autoritățile sibiene încearcă să afle cine a aruncat zeci de eprubete cu sânge pe marginea DN14 B, în localitatea Blăjel din nordul județului Sibiu, aceste eprubete fiind descoperite întâmplător de un localnic.

Deocamdată nu se știe dacă eprubetele conțin sânge uman sau de la animale. Specialiștii pot spune doar că aceste eprubete au fost abandonate pe marginea drumului, de mai mult timp.

"Pe Drumul Național 14 B între Mediaș și Blăjel s-au deplasat reprezentanți ai Serviciului Control în Sănătate Publică ? DSP Sibiu, Primăriei comunei Blăjel, Poliției Locale Blăjel și ai Gărzii de Mediu ? Comisariatului Județean Sibiu. Pe suprafața incriminată s-au depistat eprubete, vacutainere, teste rapide și pipete, multe din recipiente fiind sparte. Acestea se pare ca au fost îngropate în urma cu mai mult timp, găsindu-se inclusiv recipiente îngropate în sol. Pe unele există etichete deteriorate care au număr notat cu marker unele coduri. O parte conțin sânge coagulat, o parte sânge necoagulat, probabil recoltat cu anticoagulant, deocamdată nefiind stabilită natura sângelui", se arată într-un comunicat al Direcției de Sănătate Publică Sibiu, emis luni.

Cei de la Medicina Legală urmează să decidă dacă este vorba de sânge de la oameni sau de la animale.

Un reprezentant al Primăriei Blăjel a supravegheat luni, zona, până s-au strâns aceste eprubete. Tot Primăria Blăjel trebuie să dezinfecteze locul unde au fost descoperite eprubetele. Garda de Mediu a contactat deja o firmă de colectare deșeuri periculoase în vederea salubrizării zonei, potrivit comunicatului remis luni.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului? / Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștri…

2 Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

3 Trimis la dezalcoolizare? / Maior va fi ambasadorul României la Aman, în Iordania

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Ionuț Nasleu, fostul șef al Piețelor din Timișoara, a fost reținut pe aeroportul Otopeni