EXPLOZIV/Floriana Jucan, DEZVĂLUIRI despre SPIONII ISRAELIENI! Cine a COMANDAT OPERAȚIUNEA

EXPLOZIV/Floriana Jucan, DEZVĂLUIRI despre SPIONII ISRAELIENI! Cine a COMANDAT OPERAȚIUNEA

Floriana Jucan face dezvăluiri importante despre cazul israelienilor arestați pentru spionarea șefei DNA. Surse din comunitatea de informații israeliană au declarat pentru Q Magazine  că Wainer Ron și Geclowicz David, cei doi israelieni arestați în dosarul de spionare a Codruţei Kovesi, "nu au lucrat niciodată și nici nu au fost colaboratori ai Mossad-ului", cum s-a speculat în România. Cutumele Serviciului interzic orice comentariu pe subiect. Mai mult, operațiunea a fost comandată de un român! 

Aceleași surse au spus pentru Q Magazine  că în lipsa unui comunicat oficial al firmei Black Cube trebuie luată sub rezervă inclusiv implicarea lui Mordechai Tzivin, presupusul avocat al celor doi angajaţi ai Black Cube. Recent, referindu-se la cazul Kovesi, Tzivin declara că România s-a transformat într-un stat polițienesc, în care sute de politicieni au fost arestați.

Mai celebru în România decât în Israel, Tzivin este văzut în comunitatea de informații israeliană ca un neprofesionist, fără tangenţe cu vreuna din instituțiile importante ale Israelului, implicat în scandaluri cu diferite escrocherii.

Cazul Black Cube-Kovesi. De ce nu este implicat Mossad-ul

Până la această oră Black Cube nu a răspuns solicitărilor Q‎ Magazine de a face precizări suplimentare în scandalul în care sunt implicați doi angajați de ai săi, sigura comunicare pe acest caz constând în specificarea că Wainer Ron și Geclowicz David se ocupau cu investigarea unor acuzații de fapte de corupție din Guvernul României.

Sursele Q Magazine mai precizează că firma a fost angajată de un om politic român și nu de unul din oamenii de afaceri israelieni ale căror nume au fost vehiculate zilele acestea, precum Tal Silberstein, Shimon Shevez sau Benjamin Steinmetz.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski