EXPLOZIV/Ghiță, ÎN BIROU la Ponta în noaptea când Jigodia Națională a DEMISIONAT!

EXPLOZIV/Ghiță, ÎN BIROU la Ponta în noaptea când Jigodia Națională a DEMISIONAT!

S-au dat de gol, nenorociții! Un singur personaj a fost în biroul lui Ponta de la Guvern în noaptea când Jigodia Națională și-a scris demisia: Sebastian Ghiță! Nu Dragnea, nu Năstase, nu Oprea, nu Daciana! Nu, oameni buni, Ghiță! Acest amănunt le-a scăpat celor de la România TV la o emisiune de coșmar în care s-a încercat, din răsputeri, victimizarea Penalului României! „Adevărul care a fost ascuns un an de zile. Ce s-a întâmplat după moartea în chinuri groaznice a 64 de oameni. Omul care a stat alături de Ponta în biroul din noaptea demisiei rupe tăcerea. O să-l auziți aici, în direct, la România Exclusiv (d. red. după zeci de minute, aflăm că "omul" este chiar cel care cotrolează postul, Sebastian Ghiță).”,a repetat încontinuu moderatoarea Simona Gheorghe. Niciunul dintre cei doi n-a negat afirmația moderatoarei.  Paginademedia.ro a monitorizat emisiunea horror.

Iată ce a rezultat

La fix un an de la tragedia din Colectiv, România TV s-a vorbit despre o altă „mare tragedie”. În emisiunea serii, la România Exclusiv, prezentată de Simona Gheorghe s-a vorbit despre „Cea mai cumplită noapte din viața lui Ponta”.

Aproape toată emisiunea, pe burtieră au rulat două mesaje: „Cea mai cumplită noapte din viața lui Ponta, ce făcea Iohannis” și „Omul care a stat lângă Ponta în noaptea execuției”.

A fost Colectiv "cea mai cumplită noapte" de care vorbea burtiera? În stilul România TV, despre altceva era vorba în titlul de pe ecran: mai târziu, în emisiune, telespectatorii aflau că "noaptea" de care vorbae burtiera nu era cea a tragediei, ci cea de dinaintea demisiei premierului de atunci.

Cazul Colectiv a fost analizat strict politic, iar discuția s-a axat pe "interpretarea" și pe victimizarea lui Victor Ponta.

Zeci de minute, s-a dezbătut iar fraza lui Ponta: "sper să nu se mai organizeze încă un Colectiv". O analiză "pe text": "Observați că a zis să nu se mai organizeze, nu să nu se mai întâmple", a notat Bogdan Chirieac.

Simona Gheorghe, în debutul emisiunii de duminică:

„Adevărul care a fost ascuns un an de zile. Ce s-a întâmplat după moartea în chinuri groaznice a 64 de oameni. Omul care a stat alături de Ponta în biroul din noaptea demisiei rupe tăcerea. O să-l auziți aici, în direct, la România Exclusiv (d. red. după zeci de minute, aflăm că "omul" este chiar cel care cotrolează postul, Sebastian Ghiță). Cine dădea telefoane de amenințare. Cine punea presiune ca Ponta să plece de la Guvern. O să vedeți despre cine este vorba. la un moment dat, o să vă arăt și cum vrea consilierul lui Klaus Iohannis să dărâme scena politică și mai mult decât atât anunță - atenție! - o nouă tragedie”. 

„Discutăm aceste informații, le disecăm cu invitații mei speciali din această seară: Pavel Abraham, Bogdan Chirieac și Ovidiu Zară.” 

„Vreau să-l auziți pe Victor Ponta, sunt dezvăluirile serii, aici, la România TV. O să vedeți ce spune despre ceea ce i s-a întâmplat. Cum a fost, practic, excutat politic și tot ceea ce a ascuns Iohannis.” 

Emisiunea a continuat dintr-un interviu mai vechi, din septembrie. acordat de Victor Ponta la România TV, fără a se menționa însă când a fost difuzat. Din fragmentele de interviu difuzate a reieșit și concluzia: „Doamne ferește, nu știu în ce să bat, să nu se mai organizeze încă un Colectiv”

În direct a intrat, după mai bine de 20 de minute de „teasing” și „omul care a fost alături de Victor Ponta în noaptea decisivă, în noaptea demisiei”. Nimeni altul decât domnul Sebastian Ghiță, omul de afaceri care controlează România TV. 

În direct la România TV, Sebastian Ghiță a declarat că drama de la Colectiv a fost momentul propice pentru a i se cere demisia lui Victor Ponta și Guvernului său. Deputatul mai spune că că trebuie eliminată ipoteza potrivit căreia cineva ar fi incendiat în mod intenţionat Colectivul.

”Erau pregatiti oameni cu cocktailuri Molotov sa incendieze, sa atace primaria sectorului 4 si sa-l scoata pe Piedone. Ponta a ordonat evacuarea intregului guvern in acea noapte.

Trebuie eliminata ipoteza cum ca acolo la Colectiv cineva i-a incendiat pe acei tineri, nu stiu daca acel lucru s-a intamplat organizat. Dupa un an de la acel eveniment, haideti sa spunem cateva adevaruri: inca de dinainte de noiembrie 2014, alegerea presedinteleui ioahnnis a fost organizata, la fel cum si darmarea guvernului Ponta a fost organizata. Au cautat un moment cu emotie pentru a darma guvernul. Stiam toti de intentia de a-i face culoar si de al numi pe Ciolos premier, se stia in diverse medii nu doar in cele de la Cotroceni.

Este evident ca s-a asteptat in mod organizat darmarea guvernului Romaniei, iar in acea noapte lui Ponta i s-a sugerat, a a fost amenintat, a fost obligat sa aleaga aceasta solutie. Nu a fost un act de lasitate, practic avea de ales intre a vedea in Bucuresti alti morti, altii oameni batuti de jandarmi si a lamuri lucrurile in fata acestei puteri oculte. Ponta, considerand ca nu suntem inca deplin capabili de a intelege cine sunt oamenii astia si ce putere au ei, a luat aceasta hotarare.

Forta oculta este reprezentata de aceasta retea facuta din oameni pregatiti in ONG-urile acelui domn Soros si a avut un plan organizat inainte si dupa Colectiv astfel incat sa ia puterea in Romania. Un transfer nelegitim de putere organizat s-a intamplat dupa acel eveniment, iar beneficiarii sunt toti acesti ONG-isti tehnocrati. Ciolos a fost unul de pe lista potentialilor, din acea lista scurta, cel mai bine a dat acest domn Ciolos.”, a declarat Sebastian Ghiţă.






Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa