EXPLOZIV/Jocuri „AMOROASE” în PSD! TROMPY, carotată de fosta NORĂ a lui Văcăroiu!

EXPLOZIV/Jocuri „AMOROASE” în PSD! TROMPY, carotată de fosta NORĂ a lui Văcăroiu!

În PSD, curvăsăria, prostia și trădarea merg mână-n mână. Iar trompeta Gabi Firea, care se și vedea candidată, a fost pusă pe stand-by. Un candidat surpriză s-a anunțat la PSD pentru Primăria Capitalei: Orlando Teodorovici, fost ministru în guvernul lui Ponta Penalul și un apropiat al acestuia. Surse concordante ne-au declarat că în spatele candidaturii sale stă fosta noră a lui Nicolae Văcăroiu, Loredana Constantin care e iubita lui Teodorovici.

Pe vremea când era ministrul Fondurilor Europene, în toamna anului 2014, Orlando Teodorovici a angajat-o pe Loredana Amalia Constantin la ministerul pe care îl conducea, în funcția de Consilier gradul 1A. Nimic nu o califica pe Loredana pentru această funcție. Loredana a lucrat în turismul privat și nu avea niciun fel de experiență în domeniul fondurilor europene, după cum indică site-ul ANI unde o regăsim pe aceasta cu prima declarație de avere depusă în 18.09.2014. Renumită pentru viața de noapte și multiplele relații cu bărbați celebri, Loredana s-a orientat spre Orlando Teodorovici pe care, spun surse din apropierea acestuia îl împinge acum să candideze la Primăria Capitalei.

Femeia a fost nora lui Nicolae Văcăroiu timp de doi ani, fiind căsătorită cu fiul acestuia, Mihai până în vara lui 2001 când a fugit la mare de ziua ei cu Don-Juan-ul Alex Erbașu. Văcăroiu cel bătrân s-a supărat și i-a cerut fiului să o părăsească. Cu greu s-a desprins Mihai de Loredana dar n-a avut de ales, mai ales că aceasta se îndrăgostise lule de Erbașu care însă a părăsit-o după câteva întâlniri amoroase. După un an, Loredana i-a turnat un copil fotbalistului Bogdan Lobonț (cu 7 ani mai tânăr decât ea) care nu a luat-o de soție dar de la care a reușit să smulgă o pensie alimentară de 5000 de EURO pe lună. Acum Lobonț îi plătește o pensie de 1800 euro pe lună. Loredana este o femeie foarte ambițioasă, hotărâtă să triască numai cu bărbați importanți. Cât era ministru, Orlando corespundea.

Acum, pentru a nu fi părăsit de Loredana de carea acesta s-a îndrăgostit iremediabil, a intrat în lupta pentru Primăria Capitalei deși Firea era preferata PSD-iștilor pentru candidatură. Dacă alegerile locale se vor desfășura într-un singur tur, Primăria Capitalei este ca și câștigată de PSD.
În luptă Loredana este susținută și de prietena sa foarte bună, Mihaela Rădulescu cu care aceasta a fost asociată într-o firmă de turism. Așadar adevărata competiție pentru nominalizarea la Primăria Capitalei se anunță a se duce în PSD. Să vedem cine va învinge.  Alexandru Panait/Curentu l


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...