EXPLOZIV/Pe TROMPY nu o mai SATISFACE NIMIC!

EXPLOZIV/Pe TROMPY nu o mai SATISFACE NIMIC!

Gabriela Firea este întruchiparea demagogiei. Deși minunatul său guvern condus de Victor Ponta a plecat abia în urmă cu 4 luni, pesedista s-a pus pe denigrat tehnocrații pentru nerealizările plagiatorului evazionist și spălător de bani.

Sub titlul „Comisia de Tăiat Hârtii nu se pricepe și la mixturi asfaltice?” Firea a transmis un comunicat prin care critică inițiativa de transparență numită, 'Comisia de Tăiat Hârtii', prin care toți cei exasperați de birocrația excesivă sunt invitați să-și verse năduful pe o platformă online, la adresa maisimplu.gov.ro.

Ei, desigur că reducerea birocrației i se pare o prostie care o să reducă locurile de muncă ale clientelei politice care nu va mai învârti două hârtii ca să ia salarii babane de la stat.

Firea spune că în timp ce Cioloș se luptă cu birocrația, „în lumea reală, traficul dă mari bătăi de cap șoferilor.” Și fertila exemplifică „Șoseaua de Centură a Municipiului București în locul unde se poate face la stânga spre Tunari, manevră care la orele de vârf poate fi lejer încadrată la cascadorii”, motiv pentru care a depus o interpelare parlamentară.

Ministrul Transporturilor i-a răspuns „că soluția a fost identificată din 2014, când a fost semnat contractul de proiectare. Apoi, timp de aproape doi ani s-a lucrat intens pentru obtinerea a 3 avize de la Consiliile Tehnico Economice din Direcția Regională de Drumuri și Poduri București, CNADNR și Ministerul Transporturilor. Pe 3 februarie 2016, să vedeți coincidență, la doar 2 zile de la interpelarea mea, a fost semnat Ordinul Ministrului Transporturilor prin care erau aprobati indicatorii tehnico-economici ai obiectivului respectiv.”

În loc să zică mersi că după doar trei luni de guvernare tehnocrații au aprobat ceea ce pesediștii n-au semnat timp de doi ani, mitomana de Firea se întreabă: „de ce e nevoie de un termen atât de lax, de până la 4 luni, pentru redactarea unei HG ? Greu de spus.” Dar despre cei doi ani în care Ponta n-a redactat HG-ul nu are nicio nedumerire. Deh, mitomanii între ei...  Alexandru Panait/Curentul




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...