EXPLOZIV/Recunoașterea MORTULUI a intrat în PRELUNGIRI! Partenera lui Condrea, la IML!

EXPLOZIV/Recunoașterea MORTULUI a intrat în PRELUNGIRI! Partenera lui Condrea, la IML!

Medicii de la Serviciul de Medicină Legală din Ilfov au făcut, luni, necropsia în cazul bărbatului care se presupune a fi patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, decedat duminică seara în urma unui „accident” rutier, transmite Mediafax. 

UPDATE Partenera de viață a lui Dan Condrea a plecat de IML. Aceasta a reuşit să identifice cadavrul după semnele particulare. Cadavrul bărbatului va fi ridicat de la morgă mâine.

Actuala parteneră de viață a lui Condrea se află în aceste momente la IML pentru a recunoaşte, încă o dată, cadavrul presupusului Condrea. Vă reamintim că tot ea este cea care l-a identificat duminică seara, la locul „accidentului”, după haine. 

Procurorii au cerut însă şi o analiză ADN, pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea, test care va fi făcut la Institutul de Medicină Legală Bucureşti, la cererea serviciului judeţean, şi va fi gata în cel puţin două zile, precizează aceleaşi surse.

Medicii de la Institutul de Medicină Legală au preluat probe ADN în cadrul necropsiei, perioadă cea mai scurtă pentru a ieși rezultatele fiind de două zile. Însă această procedură se poate întinde și pe o perioadă de două luni.







Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”