FĂCĂTURA despre Iohannis și Hellvig PROTAGONIȘTI în Black Cube a fost DEMONTATĂ! Uite DOVADA!

FĂCĂTURA despre Iohannis și Hellvig PROTAGONIȘTI în Black Cube a fost DEMONTATĂ! Uite DOVADA!

Noi v-am spus că „documentul” publicat de știripesurse e o făcătură făcută de Ghiță după un original! Evenimentul Zilei a publicat, după cum puteți citi în imaginile de mai jos, o relatare după declarațiile lui Dan Zorella, șeful Black Cube. După cum se poate observa cu ușurință, Zorella declară că doar Dragomir a afirmat că are acceptul SRI. Ori, acum arestatul Daniel Dragomir putea să spună și că însuși Obama a fost informat personal despre cât de coruptă este șefa DNA, Laura Codruța Kovesi!

În centrul atenției în acest caz stă Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, despre care Dan Zorella le-a spus anchetatorilor că agenția sa a fost angajată ca să o spioneze și să producă dovezi că e implicată în niște acte ilegale. Nu e nimic uluitor aici, deoarece există o practică la nivel internațional atunci când e greu de dat publicității anumite informații despre personaje sus-puse în ierarhia statului.

Un lucru de-a dreptul curios, dezvăluie Evz , este că șeful Black Cube spune că a folosit un alt agent, cu talent de scriitor, pentru a redacta un articol pozitiv despre șefa DNA și să-l plaseze într-o publicație străină. Nu are nicio explicație pentru această activitate, doar spune că i-a fost comandată în cadrul proiectului lui Daniel Dragomir.

Zorella a insistat pe ideea că el a crezut că acțiunea Black Cube are avizul SRI și al președintelui, așa cum i-a spus Dragomir și fostul șef al Mossad și că de aceea a și continuat operațiunea la Londra, gândind că arestarea lui Ron și David e doar o neconcordanță între instituții ale statului român.

Ce scria în făcătura publicată de stiripesurse.ro.

”Un proiect foarte sensibil, că vreau să verific un pic mai în profunzime înainte să avansăm. Iar atunci m-am gândit și mi-am amintit că Meir Dagan, care este președintele onorific al ”Black Cube” a avut relații foarte bune cu serviciile de informații din România. M-am gândit că el ne poate verifica mai în profunzime despre esența proiectului. M-am consultat cu Udi Levi, dacă pot apela la Dagan pe acest subiect, iar Udi a spus că este o idee bună. Am mers singur la Meir Dagan acasă, la câteva zile după convorbirea cu Daniel, i-am explicat sensibilitatea proiectului și am întrebat dacă va putea verifica, cu relațiile sale din România, dacă este, într-adevăr, un proiect guvernamental. Dagan îl cunoștea pe Daniel Dragomir. Însă, desigur, a spus că va putea să verifice aceasta pentru noi. I-am explicat sensibilitatea, să fie precaut cu treaba cu Coldea, și să nu-l abordeze pe Coldea din greșeală. I-am precizat lui Dagan că, din câte am înțeles noi din prima întâlnire cu Daniel, clienții care stau în spatele proiectului sunt Hellvig și președintele. Dagan a spus că înțelege sensibilitatea și sistemul în România. A spus că va verifica și va reveni la mine și ne-am despărțit. Singuri prezenți care au fost și m-au văzut intrând la Dagan au fost agenții săi de securitate, dar nimeni nu a fost pe parcursul întâlnirii și nu a auzit lucrurile. Dagan a revenit la mine după o zi două, la telefon, și mi-a precizat că a efectuat toate verificările în România.  Și, într-adevăr, este vorba despre un proiect foarte important și sensibil pentru statul român și astfel vom fi protejați de către organizație. Vom funcționa ca celulă a SRI-ului și să avem succes, o misiune importantă”. 

                             






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu