Face furori pe rețelele de socializare/„Nici măcar să nu încercați să pretindeți că primul vostru ministru este la fel de cool”

Face furori pe rețelele de socializare/„Nici măcar să nu încercați să pretindeți că primul vostru ministru este la fel de cool”

David Mac Dougall, jurnalist Euronews, a postat pe pagina sa de Twitter o fotografie cu primul-ministru al Finlandei, Sanna Mirella Marin, în timpul unui festival rock.

Îmbrăcată cu pantaloni scurți din denim și cu geacă de piele, politicianul arată o cu totul altă ținută față de politicienii cu care suntem obișnuiți.

”Nici măcar să nu încercați să pretindeți că primul vostru ministru este la fel de cool ca Sanna Marin, prezentă la Ruisrock Festival în acest weekend”, a scris jurnalistul.

Sanna Mirella Marin are 37 de ani și ocupă funcția de prim-ministru al Finlandei din 10 decembrie 2019. Membră a Partidului Social Democrat, este membră a parlamentului Finlandei din 2015 și a fost ministrul transporturilor și comunicațiilor între 6 iunie 2019 și 10 decembrie 2019.

Marin a devenit, la 34 de ani, cel mai tânăr prim-ministru din Finlanda. Ea este, de asemenea, al treilea prim-ministru finlandez femeie, după Anneli Jäätteenmäki și Mari Kiviniemi.

Ruisrock este un festival rock care se desfășoară anual pe insula Ruissalo din Turku, Finlanda. Fondat în 1970, este al doilea cel mai vechi festival rock din Europa și cel mai vechi din Finlanda.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...