FALIMENT! Guvernul are nevoie URGENTĂ de 15-20 MILIARDE de dolari! FMI a REFUZAT să discute până n-a primit acces la baza de date!

FALIMENT! Guvernul are nevoie URGENTĂ de 15-20 MILIARDE de dolari! FMI a REFUZAT să discute până n-a primit acces la baza de date!

Situația financiară a României este falimentară, spun surse din serviciile secrete! Guvernul are nevoie urgentă de 15-20 de miliarde de dolari pentru a putea acoperi deficitul lunar uriaș la pensii și salarii. Dar și pentru a putea garanta contractele de achiziție din sectorul militar. Până la sfârșitul acestui an și în următorii 10 ani. Sursele noastre spun că nu există niciun dolar pentru cei doi la sută din PIB pentru înzestrarea armatei alocați anul acesta.

Aceleași surse mai spun că reprezentanții Fondului Monetar Internațional au refuzat să inițieze măcar discuții de principiu pentru un eventual împrumut până nu au acces la bazele de date de la ANAF și ministerul de Finanțe. Ei nu au încredere că pe termen mediu și lung România poate acoperi sumele pe care le vrea împrumut. Sursele lor din piața bancară le furnizează date care sunt, cităm, „extrem de îngrijorătoare”. Se pare că buffer-ul, sau rezerva în valută din Trezorerie, care era la începutul anului 2017 de 6 miliarde euro, este la mai puțin de jumătate! Acest buffer a fost constituit ca o plasă de siguranță care să asigure necesarul de valută al țării pentru o perioadă critică de 4 luni. 

 Mai jos aveți bonus imagini cu prânzul la care a fost mazilit Țuțuianu. Se pare că va fi un punct de cotitură. Americanii s-au cam săturat de Dragnea...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!