FALIMENT! Guvernul are nevoie URGENTĂ de 15-20 MILIARDE de dolari! FMI a REFUZAT să discute până n-a primit acces la baza de date!

FALIMENT! Guvernul are nevoie URGENTĂ de 15-20 MILIARDE de dolari! FMI a REFUZAT să discute până n-a primit acces la baza de date!

Situația financiară a României este falimentară, spun surse din serviciile secrete! Guvernul are nevoie urgentă de 15-20 de miliarde de dolari pentru a putea acoperi deficitul lunar uriaș la pensii și salarii. Dar și pentru a putea garanta contractele de achiziție din sectorul militar. Până la sfârșitul acestui an și în următorii 10 ani. Sursele noastre spun că nu există niciun dolar pentru cei doi la sută din PIB pentru înzestrarea armatei alocați anul acesta.

Aceleași surse mai spun că reprezentanții Fondului Monetar Internațional au refuzat să inițieze măcar discuții de principiu pentru un eventual împrumut până nu au acces la bazele de date de la ANAF și ministerul de Finanțe. Ei nu au încredere că pe termen mediu și lung România poate acoperi sumele pe care le vrea împrumut. Sursele lor din piața bancară le furnizează date care sunt, cităm, „extrem de îngrijorătoare”. Se pare că buffer-ul, sau rezerva în valută din Trezorerie, care era la începutul anului 2017 de 6 miliarde euro, este la mai puțin de jumătate! Acest buffer a fost constituit ca o plasă de siguranță care să asigure necesarul de valută al țării pentru o perioadă critică de 4 luni. 

 Mai jos aveți bonus imagini cu prânzul la care a fost mazilit Țuțuianu. Se pare că va fi un punct de cotitură. Americanii s-au cam săturat de Dragnea...



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”