Familia lui Kim trebuie să furnizeze mostre ADN (poliția malaeziană)

Familia lui Kim trebuie să furnizeze mostre ADN (poliția malaeziană)

Malaezia nu va preda Coreii de Nord cadavrul fratelui vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong-Un, asasinat la începutul săptămânii, atât timp cât familia nu a furnizat mostre ADN, a informat vineri poliția malaeziană, potrivit AFP.

"Până în prezent, niciun membru al familiei sau apropiat nu a venit să identifice ori să reclame corpul. Avem nevoie de mostre ADN de la un membru al familiei pentru a stabili profilul persoanei decedate", a declarat un responsabil al poliției, Abdul Samah Mat.

"Coreea de Nord a adresat o cerere pentru restituirea corpului, dar înainte de a-l preda avem nevoie să identificăm corpul", a subliniat acest responsabil.

Vicepremierul malaezian Ahmad Zahid Hamidi a confirmat joi că bărbatul asasinat luni la aeroportul internațional din Kuala Lumpur era Kim Jong-Nam , fratele vitreg al lui Kim Jong-Un, referindu-se la pașapoarte aflate în posesia victimei.

Ahmad Zahid Hamidi a mai spus că Malaezia este pregătită să răspundă favorabil cererii Phenianului, odată ce investigațiile vor fi încheiate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu