Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Fără cuvinte. Tatăl Alexandrei: În timp ce o căutam, am trecut la o stradă de ea. O să mă învinovățesc toată viața!

Tatăl Alexandrei: În timp ce o căutam, am trecut la o stradă de ea. O să mă învinovățesc toată viața! Tatăl Alexandrei a povestit la Antena 3 că în timp ce își căuta fiica a fost foarte aproape de locul în care fata era sechestrată.

 "Ce mă căiesc eu este pentru că am trecut la o stradă de ea - noi am fost pe Decebal, ea a fost pe Craiovei. Asta mă voi căi toată viața mea, dacă e să nu o găsesc", a mărturisit bărbatul.

Ioan Măceșanu a mărturisit că a spart mai multe uși ale unor case în care bănuia că s-ar putea afla fata.

"Am mers devreme la adrese, joi. Acolo pe Decebal am intrat la doua case. Am spart ușile pentru că eram dornic să-mi găsesc fata. Eram în stare să trec prin foc numai să o găsesc.

Dezamăgirea a fost foarte mare. Dacă apelul a fost la 11.05, noi am ajuns pe la 11.15... În acea noapte am stat la poliție până la ora 02.00 după care mi s-a spus să plec acasă, să mă odihnesc și dimineață să fiu acolo", a povestit Ioan Măceșanu.

Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei Măceșanu, a spus, într-o declarație de presă, că are încredere că fiica sa este încă în viață.

„Vorbim cu ea în fiecare seară, nu că vorbim la telefon, dar vorbim cu ea, ne rugăm în fiecare oră. Vom crede până în ultima speranță”, a spus el.

Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, a declarat, la Antena 3, că el a spart ușile la perchezițiile la două adrese la care mersese cu polițiștii după apelurile fiicei sale la 112.

Întrebat de ce el a făcut asta și nu polițiștii cu care era, Ioan Măceșanu a răspuns: „pentru că eram dornic să găsesc fata, poate am fugit mai repede”. El a adăugat că nu și-a pierdut încrederea și crede că fiica sa este în viață.

Într-un interviu la Antena 3, Ioan Măceșanu a povestit că familia s-a alarmat în momentul când Alexandra, care plecase dimineața la Caracal, nu a mai răspuns la telefon. „Soția mea mi-a că nu răspundea la telefon. Ne-am dat seama că e ceva. Telefonul a fost închis”, a spus el.

A mers la Poliție, miercuri, în seara dispariției, pe la ora 20:30. Întrebat dacă el consideră că din acel moment trebuiau să înceapă căutările, a răspuns că așa ar fi trebuit, dar „zic (polițiștii-n.r.) că o să apară, că așa sunt fetele”.

Chiar dacă a fost în timpul zilei de joi la două adrese la care s-au făcut perchezițiile, Ioan Măceșanu a fost chemat să asculte vocea din apelul la 112 abia la ora 23. „Poate au fost prea duri s-o găsească, poate le-a scăpat”, a încercat să explice el situația. După acel moment, a precizat, a stat la poliție până în jurul orelor 2-3 dimieața când a fost rugat să plece acasă și să revină la ora 5.

Ioan Măceșanu a povestit că Alexandra era un copil vesel, muncitor, învăța bine și visul ei era să devină polițistă.

„Știu că e o fată puternică. Dacă o dată a sunat la 112, cred că va mai suna o dată”, a mai spus el, convins că fiica sa este în viață.

Apel din fața Poliției

Ulterior, el a făcut un apel, din fața Poliției de la Caracal, cerând celor celor „care au luat-o să o aducă”.

„Vreau să fiu lăsat în pace și eu și familia mea. Vreau să le mulțumesc celor care s-au implicat în acest caz, care caută, cercetează în continuare. Cei care au luat-o, să o aducă ca să ne reluăm viața pe care o aveam înainte. Nu mă interesează cine a luat-o, dacă o aduce”, a spus el

Alexandra Măceșanu a dispărut miercuri, 24 iulie. A doua zi, a sunat de trei ori la 112 să ceară ajutorul. Poliția a descins la adresa unde Alexandra fusese sechestrată abia 19 ore mai târziu. Proprietarul, Gheorghe Dincă, a recunoscut în fața procurorilor că a ucis-o și a incinerat-o. Deocamdată la locuința acestia nu s-au găsit decât fragmente de oase calcinate, dinți și bijuterii ale Alexandrei în cenușă cernută. Se așteaptă ca INML să prezinte vineri rezultatele probelor ADN.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mutul tace și le face! Da, ambasadoarea României, reprezentanta Guvernului Dăncilă, a votat MUIE PSD!

2 BREAKING Comisia juridică din PE îi cere Rovanei Plumb explicații suplimentare despre declarațiile de avere și…

3 ULUITOR! Fostul șef al Transelectrica a dispărut! Coșea, dezvăluiri incredibile din ședință! „M-a sunat dna An…

4 RoMAFIA / Leana, liberă și multimilionară în euro, sfidează cu o ținută de zi de 10.000 de euro

5 DEMENȚĂ la Antena 3! Kovesi, atacată cu titluri de o jegoșenie fără precedent! Când s-a dat rezultatul ziceai …

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion