Fără precedent! Proasta României, singurul înalt demnitar cu care președintele Egiptului nu a avut o întâlnire în timpul vizitei la București!

Fără precedent! Proasta României, singurul înalt demnitar cu care președintele Egiptului nu a avut o întâlnire în timpul vizitei la București!

Fără precedent! Proasta României, singurul înalt demnitar cu care președintele Egiptului nu a avut o întâlnire în timpul vizitei la București! Premierul Viorica Dăncilă este singurul oficial român cu care președintele egiptean Abdel Fattah El-Sisi nu s-a întâlnit în timpul vizitei de două zile la București. El-Sisi a avut întrevederi oficiale cu președintele Klaus Iohannis, dar și cu președinții Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, relatează G4Media.ro.

Este fără precedent în ultimii ani ca o vizită oficială în România a unui șef de stat străin să nu aibă în program și o întâlnire cu premierul.

Lipsa întâlnirii cu Viorica Dăncilă din programul președintelui Republicii Arabe Egipt vine pe fondul dorinței premierului de a muta ambasada României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, intenție care a iritat mai multe state arabe sau musulmane.

Pe de altă parte, premierul Dăncilă are programată pentru azi o întâlnire cu șeicul Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al Thani, vicepremier și ministru al afacerilor externe din Qatar.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

4 VIDEO Dan Barna, atacuri în rafală: Cuvântul care îl definește pe Cioloș e „Sistem”

5 Cine este escrocul de talie mondială arestat la Cluj și extrădat în SUA