Fără precedent! Proasta României, UMILITĂ de ambasadorul Vaticanului în România! Amănunte INCENDIARE!

Fără precedent! Proasta României, UMILITĂ de ambasadorul Vaticanului în România! Amănunte INCENDIARE!

Situaţie jenantă pentru Viorica Dăncilă: ambasadorul Vaticanului în România o contrazice şi spune că vizita Papei va fi anunţată de Preşedinţie, relatează G4Media.ro.

Situaţie fără precedent pentru un înalt demnitar român, după ce ambasadorul Vaticanului la Bucureşti a contrazis-o public pe Viorica Dăncilă legat de vizita Papei Francisc la Bucureşti. După ce Dăncilă a declarat într-un interviu la Antena 3 că Papa i-a spus că va veni în 2019 în România, nunţiul apostolic a transmis că atunci “când se va stabili vizita Papei Francisc în țara noastră, anunțul acesteia va fi făcut simultan de cele două părți: Statul Vatican și Președinția României. Comunicatul de azi al Sf. Scaun nu face vreo referire la viitoarea vizită”.

Mesajul nunţiului apostolic (ambasadorul Vaticanului) a fost transmis de Francisc Doboş, purtătorul de cuvânt al Arhidiecezei Catolice Bucureşti.

Reamintim că Viorica Dăncilă a fost vineri într-o vizită la Vatican, unde s-a întâlnit cu Papa Francisc. Imediat după întâlnire, Dăncilă a dat un interviu la Antena 3 unde a relatat extrem de multe aspecte discutate cu Papa, un comportament neobişnuit pentru acest nivel diplomatic.

Dialog între reporterul Antenei 3, premierul Dăncilă şi consiliera premierului: “Întreb ce aţi făcut, ce aţi vorbit?”/“În primul rând ce i-a spus Papa”.

Antena 3 a difuzat vineri un interviu cu premierul Viorica Dăncilă după întâlnirea cu Papa Francisc.

Antena 3 a difuzat însă şi discuţia pregătitoare, în care reporterul televiziunii le chestionează pe Dăncilă şi pe o consilieră a acesteia în legătură cu întrebările pe care să le adreseze în interviu. Pe înregistrare se aude consiliera, a cărei voce este similară cu cea a Ancăi Alexandrescu, spunându-i reporteriţei să întrebe “în primul rând ce i-a spus Papa”, relatează G4Media.ro.

Discuţia redată de Antena 3 a durat câteva zeci de secunde. Din înregistrare se aude cum consiliera vorbeşte peste premierul Viorica Dăncilă, care încerca să spună că a fost emoţionată. Consiliera spune că s-a emoţionat şi ea şi a încurcat scaunele.

De remarcat că în interviu Viorica Dăncilă a dat extrem de multe detalii despre convorbirea cu Papa Francisc, o practică neuzuală la acest nivel diplomatic.

Mai mult, interviul s-a încheiat cu următoarea întrebare pusă de reporter pe un ton glumeţ: “V-a intrebat ceva Papa şi despre mine?”. Raspunsul premierului: “De data asta, nu”.

Discuţia reporter – premier – consilieră:

Reporter: Întreb ce aţi făcut, ce aţi vorbit?
Consilier: În primul rând ce i-a spus Papa.
Viorica Dăncilă: Eram aşa emoţionată… (e întreruptă de consilieră)
Consiliera: Eu n-am fost acolo că eram în spate, m-am emoţionat, am incurcat scaunele…
Viorica Dăncilă: Deci discursul dumnealui…
Reporter: Da? Perfect!

După acest dialog începe interviul propriu-zis:

Reporter: În primul rând, mulţumesc că aţi acceptat să ne daţi un scurt interviu într-o zi plină cu un program foarte încărcat. Spuneţi-mi, vă rog, ce mesaj a avut Papa pentru români.
Viorica Dăncilă: Un mesaj de suflet.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Gâdea a plecat subit din emisiune, luni seară, spunând că îi este rău / O fi intrat și la Antena 3?

2 Adevărul despre pensiile speciale: Boc le-a eliminat, Ponta și Dragnea le-au reînființat!

3 Rareș Bogdan / Mă mâhnește faptul că USR se alătură PSD într-un demers absolut politicianist, propagandistic și…

4 Cum s-a răzbunat o moldoveancă pe polițista care i-a întrerupt partida de sex

5 Oreste pune ștampila pe PSD: Singura abilitate a acestui grup infracțional organizat este Arta Înșelăciunii!