„Faraonul de la Madrid”, acuzat de furt de identitate de „Bodyguardul lui Dumnezeu”

„Faraonul de la Madrid”, acuzat de furt de identitate de „Bodyguardul lui Dumnezeu”

„Faraonul”, cumătrul urmăritului internațional Valentin Băluș, zis Vali Nebunu, și lider al grupării Sportivilor care controlează Sectorul 4, este acuzat de furt de identitate, faptă pedepsită cu până la cinci ani de pușcărie, de „Bodyguardul lui Dumnezeu”.

Mircea Ursu a anunțat că soția lui va depune plângere penală, după ce Bogdan Iulian Iordache a făcut publice o serie de presupuse conversații pe care le-ar fi purtat cu soția acestuia, cu privire la o escapadă a sa.

„Faraonul de la Madrid” susține că discuțiile ar fi autentice, dar „Bodyguardul lui Dumnezeu” a declarat pentru spynews.ro că acestea ar fi niște invenții și că soția lui este hotărâtă să facă plângere penală împotriva lui Iordache, pentru furt de identitate.

„Soția mea nu avea cum să discute cu individul ăla, pentru că era în spital, cu copilul. A făcut un cont fals cu numele ei și a făcut să pară că declarațiile au fost ale soției mele. Când va ieși din spital, soția va depune plângere penală, pentru furt de identitate”, a declarat Mircea Ursu.

La începului anului, ÎCCJ a decis că furtul de identitate online este infracțiune și că nu este permis ca cineva să deschidă un cont pe o rețea de socializare cu numele şi fotografiile reale ale unei alte persoane.

Furtul de identitate este pedepsit, astfel, conform Art. 325 din Codul penal: „Fapta de a introduce, modifica sau șterge, fără drept, date informatice ori de a restricționa, fără drept, accesul la aceste date, rezultând date necorespunzătoare adevărului, în scopul de a fi utilizate în vederea producerii unei consecințe juridice, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani”, relatează spynews.ro .

Sursa: rador.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 Grindeanu, pe șantierul podului peste Dunăre după ce a aflat că lucrarea ar putea întârzia cu câțiva ani

3 SURSE Salariul minim și pensiile ar crește de la 1 ianuarie. Cât ar fi majorarea

4 Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar

5 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc