Faraonul de la Madrid, clinciuri cu nevasta „Bodyguardului lui Dumnezeu” din cauza unui film deocheat

Faraonul de la Madrid, clinciuri cu nevasta „Bodyguardului lui Dumnezeu” din cauza unui film deocheat

Interlopul Mircea Ursu, supranumit „Bodyguardul lui Dumnezeu”, după ce a luat calea bisericii, a fost făcut K.O. deFaraonul de la Madrid în fața soției, relatează Spynews.ro .

Bogdan Iulian Iordache, alias „Faraonul de la Madrid”, cumătru al urmăritului internațional Valentin Băluș, zis Vali Nebunu, i-a făcut o surpriză de proporții lui Mircea Ursu.

În cadrul unei conversații halucinante, „Faraonul” i-a dezvăluit soției lui Ursu faptul că acesta a experimentat senzații tari cu nevasta unui alt interlop celebru - aflat în prezent în pușcărie, pentru trafic de persoane și proxenetism.

Întrucât de câteva luni circula zvonul prin „lumea bună” că Ursu a făcut sex total cu femeia amintită și că există un film „hardcore”, nevasta lui Ursu a devenit curioasă, iar „Faraonul” i-a făcut pe plac și i-a trimis imaginile.

Ce a urmat în familia Ursu... Nu se știe. Cert este, însă, că „Faraonul” a postat după aceea toate conversațiile pe un site de socializare, justificându-și gestul prin faptul că Ursu l-a atacat în spațiul virtual și i-a înjurat copilul.

În încercarea de a aplana conflictul, nevasta lui Ursu i-a spus interlocutorului că ar fi bine să îl ignore pe bărbatul ei, deoarece „așa face el”...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Cum a eliminat o capră din Ucraina 40 de soldați ruși

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie