Farul - Rapid 7-2. Giuleștenii, direct în istorie. De când nu au mai încasat 7 goluri

Farul - Rapid 7-2. Giuleștenii, direct în istorie. De când nu au mai încasat 7 goluri

Veniți ”cu nasul pe sus” la Constanța, după două victorii de răsunet cu FCSB (1-0) și CFR (3-1), rapidiștii au fost luați tare de Farul. Echipa lui Gică Hagi i-a luat tare pe giuleșteni și le-a administrat un 7-2 istoric.

Adrian Mutu și-a condus echipa spre un dezastru. Foto Sportpictures

Hattrick-ul lui Alibec „dublele" lui Băluță și Luis Munteanu au scris 7 pe tabelă în dreptul golurilor încasate de Rapid. Precedenta contraperformanță de acest gen a vișiniilor data de 34 de ani!

Pe 3 mai 1989, runda cu numărul 25 din campionatul intern a programat derby-ul Rapid - Steaua. Iar finalul a fost catastrofal: 8-2 pentru Steaua. Atunci, Pițurcă reușea un hattrick, Rotariu o „dublă", iar D. Petrescu, Lăcătuș și Balint marcau câte o dată.

La finalul acelui sezon, Steaua devenea campioană fără să piardă nici măcar un meci, în timp ce Rapidul termina pe locul 17 şi retrograda în Divizia B. Scorul din mai 1989 a însemnat cel mai dureros eșec al Rapidului pe teren propriu din întreaga istorie a clubului!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…