Farul - U Craiova 2-1. "Regele" a revenit pe primul loc în Superligă

Farul - U Craiova 2-1. "Regele" a revenit pe primul loc în Superligă

Formația antrenată de Gică Hagi a revenit pe primul loc în Superligă după victoria obținută pe teren propriu împotriva Universității Craiova.

FOTO Sportpictures

Farul Constanța a primit vizita elevilor lui Eugen Neagoe în ultima partidă din runda cu numărul 24. A fost o partidă cu importanță majoră pentru constănțeni care aveau nevoie de toate cele 3 puncte pentru a reveni pe primul loc în clasament, profitând astfel de pasul greșit făcut de CFR Cluj, după eșecul de pe teren propriu cu FCSB (0-1).

Elevii lui Hagi au început partida în forță și după doar 6 minute de joc au dezghețat tabela de joc. Adrian Mazilu, în vârstă de doar 17 ani, a debutat cu gol în primul său meci ca titular pentru Farul Constanța. Noua perlă a regelui a beneficiat de o pasă genială de la Louis Munteanu și a deschis scorul în favoarea gazdelor.

Farul a continuat să pună pressing pe adversarii săi. După 30 de minute de joc Arlauskis a gafat ca un amator punându-i piedică în care lui Mihai Popescu. Larie a transformat de la punctul cu var și a dublat avantajul constănțenilor.

Neagoe a schimbat trei jucători la pauză, reușind să mai echilibreze posesia la mijlocul terenului. În minutul 58, Dan Nistor a șutat de la 16 metri lângă bară și a redus din diferență. Până la final, Farul a simțit presiunea adversarilor însă a reușit să țină de rezultat și să îi ofere antrenorului un cadou binemeritat de ziua sa.

Cele 3 puncte o readuc pe Farul Constanța pe prima poziție în clasament, la un punct în fata celor de la CFR Cluj. Universitatea Craiova bifează al doilea eșec din ultimele 3 partide, dar rămâne pe poziția a cincea în clasament, cu un avantaj considerabil față ocupantele locurilor 6-8.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…