FC Botoşani - FC Rapid Bucureşti 1-2 (0-1). Finalul a fost unul de infarct

FC Botoşani - FC Rapid Bucureşti 1-2 (0-1). Finalul a fost unul de infarct

FC Rapid Bucureşti a câştigat dramatic cu FC Botoşani, scor 2-1 (1-0), miercuri seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii de fotbal.

Foto: FC Botoșani via Fcebook

Rapid a deschis scorul prin Ştefan Pănoiu (42), cu un şut de la distanţă, şi se îndrepta spre victorie, dar gazdele au reuşit egalarea prin Sekou Camara (90). Rapid a smuls victoria printr-un gol spectaculos marcat de Dragoş Grigore (90+4), din foarfecă.

FC Botoşani a mai fost aproape de gol în min. 66, când lovitura de cap a lui Gabriel Mutombo a fost respinsă în bară de portarul Horaţiu Moldovan.

Rapid a ajuns la trei etape consecutive fără înfrângere, două victorii şi un egal. Rapid venea după cinci deplasări fără victorie (patru egaluri şi un eşec).

FC Botoşani a obţinut un singur punct în ultimele patru etape. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

AFC Botoşani - FC Rapid Bucureşti 1-2 (0-1), Stadion Municipal - Botoşani

Au marcat: Sekou Camara (90), respectiv Ştefan Pănoiu (42), Dragoş Grigore (90+4).

Arbitru: Sorin Costreie (Buftea); arbitri asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Valentin Avram (Bucureşti); al patrulea oficial: Andrei Moroiţă (Ploieşti), Arbitru video: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitru asistent video: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca)

Observatori: Teodora Albon (Cluj-Napoca) - CCA, Viorel Anghelinei (Galaţi)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...