FCSB - Sepsi 1-0. Gazdele încheie sezonul regulat pe podium. Sepsi își joacă ultima șansă pentru un loc în play-off cu U Craiova 1948

FCSB - Sepsi 1-0. Gazdele încheie sezonul regulat pe podium. Sepsi își joacă ultima șansă pentru un loc în play-off cu U Craiova 1948

FCSB a câștigat la limită, scor 1-0, ultima partidă din sezonul regulat, disputată pe teren propriu împotriva celor de la Sepsi OSK. Oaspeții au ratat șansa de a reveni pe loc de play-off și sunt obligați să învingă în următoarea partidă restantă cu U Craiova 1948.

FOTO Digisport.ro

A fost prima partidă disputată de roș-albaștri după demisia lui Leo Strizu din postura de antrenor principal. Pe bancă în partida cu Sepsi OSK a fost Lucian Filip, din postura de antrenor principal. El a debutat cu victorie pentru gazde care au reușit să încheie pe podium sezonul regulat.

FSCB a preluat conducerea jocului încă din primele minute, iar Compagno și Radunovic au fost aproape de a deschide scorul. În minutul 21, Mark Tamas a gafat pasând către adversar și Octavian Popescu a marcat pentru roș-albaștri din pasa lui Olaru.

Cristiano Bergodi a încercat să revitalizeze jocul oaspeților la pauză cu 3 modificări însă nu a reușit să schimbe scorul pe tabelă până la final. Astfel, Sepsi trebuie să aștepte meciul cu U Craiova 1948 pentru a vedea dacă mai merg în play-off sau nu. Aceștia au primit o lovitură grea de la Comisia de Recurs care a decis rejucarea partidei cu U Craiova 1948.

Surprinzător este faptul că echipa lui Mititelu a avut calificarea pe masă în partida cu Hermannstadt, dar a pierdut jocul de la Sibiu, scor 0-1. Cele două echipe sunt despărțite doar de un singur punct, însă U Craiova pornește cu un avantaj deoarece poate să încheie la egalitate meciul pentru a termina sezonul regulat pe 6, în timp ce Sepsi este obligată să câștige.

FCSB încheie și ultima partidă din sezonul regulat cu victorie. Roș-albaștri sunt la 7 puncte de liderul Farul Constanța, însă după înjumătățirea punctelor se vor apropia la doar 3 puncte. Va fi un play-off încins cu 6 posibile formații tari care se vor lupta pentru câștigarea titlului din Liga 1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina