FCSB a făcut meci egal cu Universitatea Craiova. Un gol al oaspeților a fost anulat

FCSB a făcut meci egal cu Universitatea Craiova. Un gol al oaspeților a fost anulat

FCSB a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova, 1-1 (0-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă a play-off-ului Superligii de fotbal.

Foto: https://sportpictures.eu/

Universitatea a dominat prima repriză şi a reuşit să marcheze prin Jovan Markovic (32), care a driblat mai mulţi adversari şi a şutat la colţul scurt.

FCSB a controlat autoritar repriza secundă, înscriind golul egalării în min. 66, prin mijlocaşul francez Malcom Edjouma, cu o lovitură de cap la centrarea lui Risto Radunovic.

În min. 60 a avut loc un duel controversat între Andrei Ivan şi Edjouma, în careul oaspeţilor, dar arbitrul a dictat simulare şi cartonaş galben pentru francez.

Universitatea a mai marcat o dată, în min. 80, prin Elvir Koljic, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. La meci au asistat 20.121 spectatori.

FCSB are doar o victorie în ultimele trei etape (un egal şi un eşec).

Universitatea venea după trei victorii consecutive.

În sezonul regulat, Universitatea a câştigat cu 2-1 meciul de la Craiova, iar partida de la Bucureşti s-a încheiat cu 1-1.

FC FCSB - Universitatea Craiova 1-1 (0-1), Arena Naţională - Bucureşti

Au marcat: Malcom Edjouma (66), respectiv Jovan Markovic (32).

Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Mihai Marius Marica (Bistriţa); al patrulea oficial: Iulian Dima (Bucureşti)Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent adiţional: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea)

Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) - LPF

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Uite o chestie care chiar merită citită...

3 A început Coldea să vorbească? / „Sebastian Ghiță este folosit, în prezent, de unii decizionali de la Belgrad și are legături cu o serie de interfețe ec…

4 1.000.000 lei într-un singur an

5 Încă un șef de Poliție „decapitat” de DNA!