FCSB a pierdut ultimul meci amical din Olanda

FCSB a pierdut ultimul meci amical din Olanda

Echipa de fotbal FCSB a fost învinsă de formația belgiană KV Oostende cu scorul de 2-0 (0-0), vineri, la Doorwerth, în ultimul meci al roș-albaștrilor în stagiul de pregătire din Olanda.

Sursa foto: KV Oostende / Facebook

Echipa clasată pe locul 4 în Belgia s-a impus prin golurile marcate de ivorianul Cyriac Gohi Bi (66) și de Nicolas Lombaerts (88).

Echipa antrenată de Nicolae Dică a jucat în zece oameni din minutul 33, când Mihai Pintilii a fost eliminat în urma unui fault dur.

FCSB a evoluat în formula: Fl. Niță — G. Enache (Momcilovic, 50), Bălașa, Larie, Junior Morais (R. Grecu, 85) — Ov. Popescu, Pintilii — D. Man (Pleașcă, 71), Budescu (De Amorim, 85), Fl. Tănase (Filipe Teixeira, 46) — Gnohere (Alibec, 60).

În stagiul din Olanda, FCSB a surclasat Team Regio Arnhem cu 7-0, a remizat cu FK Aleksandria (Ucraina), 1-1, a învins formația belgiană Waasland-Beveren cu 3-0 și a pierdut cu Oostende, 0-2.

FCSB va debuta în noul campionat pe 16 iulie, pe Arena Națională, cu FC Voluntari (ora 21,00).

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren