FCSB, demolată în Conference League de Silkeborg, o echipă care nu mai bătuse pe nimeni!

FCSB, demolată în Conference League de Silkeborg, o echipă care nu mai bătuse pe nimeni!

FCSB și-a bătut joc de cupele europene. A venit cu rezervele în Danemarca, însă chiar și așa s-a făcut de râs la Silkeborg. Nici nu se încheiaseră bine românii la șireturi, că danezii conduceau cu 2-0. Klynge și Kusk punctau de două ori în primele 7 minute ale jocului și rezolvau practic soarta partidei.

Dawa, depășit la toate capiotelele de jucătorii danezi. Foto EPA EFE

Rezervele FCSB nu au avut pic de reacție nici pe parcursul restului partidei. Ba mai mult, David Miculescu, jucător pe care Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro (vorba românului, prost e cine dă, nu cine cere), a făcut un fault aiuritor în propriul careu printr-un procedeu de K1. Penalty-ul a fost transformat de Helenius și s-a intrat cu 3-0 la vestiare.

Nicolae Dică a încercat să schimbe fața echipei, măcar pentru impresia artistică, și i-a introdus pe Musi, Radaslavescu și Ianis Stoica. Însă FCSB a arătat la fel de groaznic și danezii au punctat când au dorit. Thordarson și Adamsen au făcut 5-0. Vitctorie pentru Silkeborg, echipă care nu mai bătuse pe nimeni în cupele europene!

Danezii s-au distrat cu ”fotbaliștii” noștri. Foto EPA EFE

Danezii s-au distrat cu ”fotbaliștii” noștri. Foto EPA EFE

Scorul putea fi de maidan, însă arbitrul a anulat un gol valabil al gazdelor în prima repriză și a închis ochii la un henț în careul nostru în a doua parte a meciului.

Cu un singur punct în primele 3 meciuri din grupa de Conference League, FCSB nu mai vrea și nu mai poate spera la calificare. Vine derby-ul cu Petrolul și, în caz de înfrângere, vicecampioana României își cam poate lua adio și de la play-off-ul Superligii.

Alte rușini marca FCSB

În urmă cu 5 ani, FCSB era învinsă acasă cu 5-0 de Manchester City, într-o partidă din play-off-ul Ligii Campionilor, în care portarul Florin Niță a fost eroul meciului! Iar în 2011, roș-albaștrii erau distruși cu același scor de Maccabi Haifa, de data aceasta în Europa League.

Rezultate Grupa B

Silkeborg - FCSB 5-0

Anderlecht - West Ham 0-1

Clasament Grupa B

  1. West Ham - 9p
  2. Anderlecht - 4p
  3. Silkeborg - 3p
  4. FCSB - 1p

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro