FCSB, ținută în șah de CSM Poli Iași, 1-1

FCSB, ținută în șah de CSM Poli Iași, 1-1

FCSB a terminat la egalitate cu CSM Poli Iași, scor 1-1 (0-1), miercuri seara, pe Arena Națională din București, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I de fotbal.

 Oaspeții au deschis scorul prin capverdianul Luis Carlos Almada Soares ''Platini'' (9), la o eroare a lui Mihai Bălașa, iar FCSB a egalat după pauză, prin francezul Eddy Harlem Gnohere (56 — penalty), după un henț comis în propriul careu de Tiago Almeida.

La FCSB a debutat în acest meci extrema Cătălin Golofca, care a fost titular la doar două zile de la transferul său de la FC Botoșani.

Roș-albaștrii și-au creat numeroase ocazii de gol, însă portarul croat Ivan Kelava a fost de-a aproape de neînvins.

Florin Tănase a reluat slab din fața porții (11), Alibec a tras pe lângă poartă (12), Kelava a respins mingea trimisă cu capul de Bălașa, iar apoi și șutul lui Alibec (20), Golofca a tras un șut peste poartă din careu (25), iar apoi a greșit preluarea în situație de finalizare (37). Tot el a tras peste poartă de la 20 de metri (61). Kelava a fost providențial la șutul lui Alibec (75), la mingea expediată de Daniel Benzar (80), la șutul lui Dennis Man (83) și la reluarea lui Gnohere din doar câțiva metri (89).

FCSB trebuia să primească un penalty în min. 36, când Florin Tănase a fost agățat în careu de Andrei Sin. Vicecampionii au mai cerut penalty în min. 79, când șutul lui Momcilovic a fost respins de Andu Moisi cu mâna.

De partea cealaltă, Sin a scăpat singur spre poarta lui Florin Niță (47), dar a fost ajuns de Gabi Enache și deposedat în ultimul moment. Chelaru a tras periculos, dar mingea s-a dus pe lângă poartă (69), Cioinac a reluat din voleu (78), de la 7 metri, peste poartă, iar Danu Spătaru a ratat cea mai mare ocazie a ieșenilor, singur cu portarul Niță (86).

La meci au asistat 5.038 spectatori.

FCSB rămâne neînvinsă după cinci etape și ocupă locul secund în clasament pentru moment.

Vicecampioana a remizat (1-1) în ultimele două partide de acasă, cu CSU Craiova și CSM Poli Iași.

FCSB — CSM Poli Iași 1-1 (0-1), "Arena Națională" — București
Au marcat: Eddy Harlem Gnohere (56 — penalty), respectiv Luis Carlos Almada Soares ''Platini'' (9).
Arbitru: Iulian Călin (Ștefănești/Argeș); arbitri asistenți: Valentin Avram (București), Vlad Bârleanu (București); arbitru de rezervă: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Adrian Vidan (București) — CCA, Marian Ivan (Brașov) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…