FCSB, victorie zdrobitoare în fața rivalei Dinamo: 6-0/Cea mai mare diferență de scor din istoria derbiului

FCSB, victorie zdrobitoare în fața rivalei Dinamo: 6-0/Cea mai mare diferență de scor din istoria derbiului

FCSB a profitat din plin de perioada dificilă prin care trece rivala Dinamo: formația pregătită de Edi Iordănescu s-a impus cu 6-0 (cea mai mare diferență de scor din istoria derbiului), pe Arena Națională, în etapa a opta din Liga 1.

Golurile au fost marcate de Keşeru ( '26 , lovitură liberă), Octavian Popescu ( '42 ), Vinicius ( '45+2 ), Cordea ( '45+7 , penalty), V. Gheorghe ( '55 ) şi Grigore ( '67 , autogol) - click pe minutele în care au fost marcate golurile pentru a le vedea.

De știut:

  • În minutul 37, la scorul de 1-0 pentru FCSB, Dinamo a rămas în inferioritare numerică după ce Steliano Filip a fost eliminat pentru un fault asupra lui Valentin Gheorghe. Fundașul a protestat vehement, iar reluările au arătat că decizia arbitrului Istvan Kovacs a fost prea dură.
  • În urma acestui succes, FCSB a acumulat 12 puncte și a urcat pe locul 5. De cealaltă parte, Dinamo a ajuns la 5 înfrângeri consecutive în Liga 1 și se află pe locul 14.

  • Jucătorii au intrat pe teren cu mai mulţi câini în braţe, parte a iniţiativei "Umple golul din viaţa ta". Animalele provin din adăpostul public Brăneşti şi sunt disponibile pentru adopţie.

  • Înainte de startul partidei, la una dintre intrările în stadion a avut loc un incident în urma căruia a fost reţinut un suporter. Potrivit GSP, jandarmii au folosit gaze lacrimogene.
Au evoluat echipele:

FCSB:A. Vlad – V. Creţu (Haruţ ’65), Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, I. Cristea (Ov. Popescu ’65), Oct. Popescu – Cordea (Stoica ’68), Keşeru, V. Gheorghe.Antrenor: Edward Iordănescu
Dinamo:Eşanu – A. Radu, Giafer, R. Grigore, Amzar – Itu, Răuţă, St. Filip – C. Matei (Ivanovski ’46), Torje, Sorescu.Antrenor: Dario Bonetti.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 „A fost un semn de respect pentru munca mea” / Româncă din Italia, proprietara unui bar, impresionată de gestul a trei tineri: au intrat noaptea și au b…

5 ULTIMA ORĂ Mândria a egalat prostia! / Rusia amenință că va lovi viitoarea fabrică de drone turcești Bayraktar din Ucraina